Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door webmiss.nl
Home.Speelschema.Verslagen 2e helft .Verslagen 1e helft .Ditjes en Da(r)tjes.Man Teveel! 2012-2013.Over mij.Leuke Links.
Café La Louve
Verslagen 1e helft 2013-2014

VOORAF - In de zomer hebben wij niet stil gezeten, dat wil zeggen, we moesten op zoek naar een nieuwe locatie, omdat de SilverDome is overgenomen.  Al snel hadden we deze gevonden in café La Louve te Den Haag - we waren van harte welkom. Omdat wij een “man teveel” hebben, zit je ook altijd met vervoer, vaak ga je dan met twee of drie auto’s omdat we ook nog “cheers/kijkcijfers” meenemen. Al snel vonden we het geschikte transport in SV Taxi Zoetermeer - super want nu kunnen we gezellig gezamenlijk richting de dartlocatie, met zelfs nog supporters. DNN Verhuur besloot onze shirts voorzien van opdruk te sponsoren. Zo gezegd zo gedaan en wij zijn klaar voor de wintercompetitie: let the game begin!!!!


Door de drukte hebben wij een tijdlang geen verslagen online kunnen zetten helaas, maar hieronder korte samenvattingen, we beloven de tweede helft beterschap.

 

22 januari 2014 Shakes en Fidget - Man teveel!
Som ben je, ondanks dat je met zes personen bent, niet compleet. Deze wedstrijd hadden we in de eerste instantie verzet naar 5 februari 2014. Maar op dinsdag de vierde, werden twee teamleden ziek, een was lekker op vakantie en een moest werken.
Dan blijf je over met twee teamleden en heeft het niet zoveel zin om te gaan spelen. Weer contact gezocht met de captain van de tegenpartij, helaas geen andere mogelijkheid om de wedstrijd te spelen. Jammer jammer, claim tegen wat betekent twee punten in mindering op de toch al zoveel gehaalde punten. Niets aan te doen!!!

 


15 januari 2014 Man teveel!  - Heuligans
Tonight een thuiswedstrijd tegen Heuligans. De “luxe auto” van SV Taxi stond weer keurig op tijd voor de deur en we gingen op weg naar La Louve. Vanavond waren we met Lian, Maarten, Ilona en Shirley. We hadden er zin in, maar waarschijnlijk werd het meer gezelligheid dan winst, want de Heuligans hebben een aardig gemiddelde in de competitie. Ach dat mag de pret niet drukken.

Nou de pret werd zeker niet gedrukt, wat een enorm gezellige avond is dat geworden. Ondanks dat sommige even aan elkaar moesten wennen, gingen we snel los na wat drankjes (ja inclusief Ilona)....we streden voor wat we waard waren, maar dat was, zoals gedacht niet genoeg tegen deze Westlanders. We wisten nog twee tactics af te snoepen, daar liep het lekker en bij de tegenstander “minder”, altijd prettig natuurlijk. Omdat de Heuligans met z’n vijf’jes waren, vroegen ze of wij de barman mee wilde laten doen, zodat we vijf tegen vijf konden spelen in de biergame. Nou daar zeggen wij geen NEE tegen natuurlijk, voor degene die Mushin kennen, heb je daar wel wat aan :).
Enfin...qua scores liep het bij beide teams niet echt fantastisch, beter konden we elkaar bij houden uiteraard...maar....wij hadden Mushin en die wist het derde punt voor ons binnen te slepen. (Hopakikeeeeeeeee) Nou doe er dan maar één, smaakt fantastisch!!!!!

Het werd een latertje, wat een (zoals ze dat zeggen) “mongolen” die Heuligans, gelachen, rondjes, uitdagingen en alles wat er bij kwam kijken om de avond een leuk einde te geven. Bij de returns afgesproken bij de Jachthaven een hapje te eten (incl. Mushin) dus dat beloofd wat, gezellig heren!!!!  


 

8 januari 2014 What ever - Man teveel!
Op naar het Westland om daar te spelen tegen What ever - de laatste ontmoetingen gingen niet van een leien dakje, klein akkefietje wat ons niet vergeven leek te worden, maar goed wij zijn de moeilijkste niet, dus hoppa in de taxi van SV en op naar Honselerdijk. Vanavond waren we met Maarten, Vera, Lian en Ilona. Gezelligheid kent geen tijd.

Maarten mocht de singel beginnen tegen Mahelia - welke hij helaas verloor, ging lekker van start, maar Mahelia wist de dubbels eerder te raken, dan ben je natuurlijk even “boos” op jezelf, maar eerlijk is eerlijk het spel gaat om de dubbels.
Als tweede stond Lian aan het oche, zij kreeg de opdracht mee om even die punt terug te pakken en dat lukte, keurig won zij de wedstrijd.
Ilona mocht, wist de dubbels met een pijl te raken en gooide ook nog eens een 180 tussendoor, wat had zij gegeten dan???
Veertje had al een tijdje niet gegooid en was er klaar voor, stond lekker te gooien, maar tegenstander wist de wedstrijd naar zich toe te halen.

De koppels stonden op het spel, wat een enorm spannende partijen, er moest gescoord worden om voor te komen en vice versa. Alle vier de spelletjes gingen gelijk op en we verdeelde de punten heel eerlijk, ieder team 2.

Dan ben je afhankelijk van de biergame en Man teveel! Kennende is dat niet echt “het spel”. En dat was duidelijk in de scores te zien, wat een drama, helaas pindakaas weer geen drankje van de tegenstander :( maar op de eigen bon. Dat is overigens in deze kroeg niet zo erg, want het kost al niets.

Met 5-4 verlies hebben we nog even gezellig nagekletst. Was een hele gezellige avond en super spannend. Lian ging nog bijna door het lint, maar dat had niets te maken met darten, maar met een telefoon waarvan de batterij zei doe het zelf maar. Gelukkig wist onze Maarten dit op te lossen en zagen we weer een glimlach verschijnen, want een Li zonder foon, nee die wil je niet tegenkomen.


 

18 december 2013 Man teveel! – De Dapen

Ja hoor het was weer zo ver….man teveel had een paar ‘man’ te weinig. Vandaar dat Moniek en ik een belletje kregen of we alsjeblieft onze pijlen onder het stof vandaan konden halen en onze dartkunsten weer eens wilden showen. Nou daar hoefde ik niet lang over na te denken en riep meteen JA! En de wel aanwezige officiële man teveel! leden (Ilona en Lianne) zagen dit als een mooie kans om mij vriendelijk te verzoeken dit verslag te schrijven…dus daar gaan we dan.

De avond begon zoals gewoonlijk bij Ilona thuis waar wij (Ilona, Lianne en ik) werden opgehaald door Donald van taxi SV Zoetermeer, waarna we doorreden naar Moniek haar huis. Na heel veel gekut met de gordels achterin en schuivers door de leren bekleding kwamen we aan bij de thuishaven La Louve. Al snel daarna kwamen de tegenstanders binnen, er werd wat gekletst en een paar pijltjes ingegooid en toen konden we beginnen met de wedstrijd. Moesten wel eerst even precies weten waar ‘dapen’ nou voor stond, nou het bleek dus dat we speelden tegen een stel gekken (hun eigen woorden).


Lian begon met de singles en stond heerlijk te gooien en ze won dan ook gemakkelijk beide potjes. Daarna was het de beurt aan mij, maarja ik had al minimaal een half jaar geen pijl aangeraakt dus het ging niet helemaal naar wens. Ik verloor dan ook mijn single. Het stond weer 1-1. De derde single was voor mijn mede-invaller Moniek. Ook zij stond lekker te gooien, met een 132 als topscore, maar helaas was haar tegenstander net iets beter een verloor ook zij haar singles met 1-2. Daarna was onze captain Ilona aan de beurt die van de tegenstander meekreeg ‘geef die rooie op z’n klote’. Maar hoe goed Loon ook haar best deed, het mocht niet baten want haar tegenstander won. En met 1-3 gingen we de tacktics in.

Koppels waren al snel gemaakt, Moniek wilde graag met Lian dus zo gebeurde het. Ze begonnen de tacktics maar helaas vielen de pijltjes niet op de juiste plaats en verloren ze hun eerste. De tegenstander besloot te blijven staan dus was het de beurt aan Ilona en mij. Wij stonden de sterren van de hemel te gooien en wonnen ook gemakkelijk van de tegenstander. We bleven staan tegen het tweede koppel, we begonnen heel slecht en stonden al snel veel achter. Maar we kwamen terug en het lag heel dicht bij elkaar, maar helaas verloren we toch. Voor de laatste tacktic waren Moniek en Lian weer aan de beurt maar ook deze tacktic kon niet gewonnen worden.
Inmiddels staan we 2-6 achter en het enige wat ons nog te doen stond was die verdomde biergame.
De biergame was één grote grap. Vooral door mij met als topscores 6 en 11 (Sorry daarvoor damesss!
L) Gelukkig compenseerde de rest mijn slechte scores nog een beetje, maar het maakte niet meer uit. Voor we het wisten hadden we ook de biergame verloren en daarmee de avond met 2-7 verloren.

Als afsluiting nog even een paar vriendschappelijke potjes gespeeld samen met Moniek, die al een stuk beter gingen dan de wedstrijd zelf. Nog een drankje gedaan, afspraken gemaakt dat we de volgende keer in cheerleader outfits komen en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Donald stond weer voor de deur met de taxi en het gekut met de riemen begon weer van voor af aan. Onderweg ook nog flink gelachen om uitspraken als ‘Donald ging over een hobbel en toen schoot ie er weer uit’ en een telefoontje om 1 uur ’s nachts of Donald nog een tafeltje over heeft, maar hij had ‘alleen stoelen’. (Waarschijnlijk zocht iemand een tafel in een restaurant in Amsterdam…verkeerd verbonden). Maar dat zorgde er wel voor dat Ilona huilend van het lachen op de achterbank lag.

Nou het was weer een gezellig avondje, heel veel gelachen, leuke tegenstanders maar jammer genoeg net niet goed genoeg gegooid. In tegenstelling tot wat ik bij mijn single zei…Jullie mogen me best nog een keer bellen om mee te doen hoor! Hahaha!

Ik heb zo wel weer genoeg verteld geloof ik…dus adiosss en een fijne dag! J

 

 

Woensdag 11 december - Four Taps - Man teveel!    (11-12-13) Leuke datum :p
Nou dit was een grappige dag… we moesten uit maar toch thuis spelen, want we moesten onze wedstrijd gooien in Tapperij Segwaert tegen de darters van het team Four Taps.

 

Kort om: we spelen gewoon in Zoetermeer, maar zullen we ons nou wel door SV Zoetermeer laten brengen en halen of niet?  TUURLIJK WEL! (luxe paarden, VIP) Maarten en Ferry werden als eerste opgehaald in Meerzicht en daarna kwamen ze door naar de captain. Ik was al bij Ilona i.v.m. een heerlijke maaltijd (taco’s) en aangezien Ilona rollend ook binnen 5 minuten bij de tapperij kan zijn waren we dus erg snel ter plekke!

 

Eenmaal bij onze vaste tafel aangekomen en even gekletst te hebben wilde de tegenpartij al snel beginnen met het spel en als eerste was onze invaller meneer Ferry Klein aan de beurt. Hij gooide een lekker potje! Na het eerste potje gewonnen te hebben kon die tweede er ook wel bij.

 

Ondertussen was onze cheer ook binnen gekomen de enige echte Moniek Wigchers! Whoehoe!

 

Toen was de beurt mij.

Ik was wel lekker aan het gooien eigenlijk en het verliep allemaal wel lekker soepel. Gelukkig waren mijn teamgenoten en tegenspelers zo aardig om mij te vertellen wat ik nou allemaal moest gooien, kwam uit op dubbel 11 EN DIE ZIT LINKS! whaha  ja dat was erg grappig, ZEKER toen ik toevallig in mijn tweede leg ook op dubbel 11 uitkwam haha

 

Als derde moest Ilona het waarmaken.

Die zat een beetje de hele tijd tegen een kin aan te kijken… was lekker aan het gooien en flikte het gewoon om netjes haar potje te winnen. Wat ook grappig is om te vermelden is dat zij OOK op dubbel 11 uitkwam haha ook bij haar zat die LINKS! Haha en die 11 uitgooien…dat deed ze gewoon hoor!

 

Als laatste moest onze Man teveel! zijn best doen.

Hij was lekker aan het gooien won zijn eerste leg, maar verloor helaas de 2e en 3e leg. Even tot 10 tellen Maart en dan gewoon weer door gaan en denken aan de tactics!

 

Aangezien Fer mee was waren de teams voor de tactics snel gemaakt…

 

En dus gingen Maarten en Fer de strijd aan om als eerste die kruisjes en streepkes te verzamelen. Helaas hadden ze bij het eerste potje wat minder geluk, maar het tweede potje verliep prima en zij wisten om het 4e punt binnen te halen..

 

Nou was het dus aan mij en Ilona om dat belangrijke 5e punt te scoren.

Maar dat was makkelijker gezegd dat gedaan. Het eerste potje ging nog wel redelijk, we konden goed bij blijven maar redde het net niet om die bull als eerste dicht te krijgen.  Het tweede potje praten we maar niet over.. dat ging niet helemaal zoals we in onze gedachte hadden….

 

4-4 de biergame in…

 

Ja wat zal ik daar nou over zeggen… laat ik het subtiel zeggen : Maarten, Ferry en Ilona waren wel lekker bezig, ik daarentegen heb nog nooit zo beroerd een biergame gegooid… volgens mij was mijn hoogste puntenaantal 11 ( WEER DIE 11) haha

 

Helaas hebben we de biergame verloren… 5-4

 

Ik denk dat het toch allemaal de schuld is geweest van Sjoerd…

Of kwam het misschien door die meneer die (volgens ons) niet doorhad dat er geluidjes uit hem kwamen… (iewl)

Of heeft Moniek niet hard genoeg gecheerd?

Aan onze topinvaller Ferry heeft het in ieder geval niet gelegen… (thanks)

Misschien kwam het wel doordat we te veel afgeleid werden door AC Milan-Ajax…( nouja dat geldt voor Maarten, Fer en mijzelf haha)

 We hebben in ieder geval erg veel lol gehad, veel gelachen het was een gezellig team en dus een zeer gezellige avond!

 

Ik vind hem wel weer mooi zo, dus ik zeg weer LAAATERSS!  

 Woensdag 4 december 2013 - Straxat - Man teveel!
Op 19 november jl. Kregen we een telefoontje dat de heren van Straxat de wedstrijd, vanwege internationale verplichtingen moesten verzetten. Uiteraard zijn wij de rotste niet en we kwamen overeen dat we de wedstrijd op 4 december inhalen. Zo gezegd zo gedaan. Dat wil zeggen we waren zo goed als compleet, alleen toen ging deze captain even een A4-tje tillen en dat was voor haar rug iets te veel van het goed. Ow jee en nu???  Twee andere van het team hadden andere afspraken dus dan maar onze vaste invaller oproepen en gelukkig had hij niets in zijn agenda staan! Tegen half zes kreeg ik de melding dat ook onze Shirley toch nog mee kon. Dus gelukkig waren we nu weer met een Man teveel! Maar dat lossen wij onderling altijd goed op.
De grote baas van SV zou ons vandaag heen en weer brengen. Maar om tien voor half negen zijn we gaan bellen......hallo....en toen een hele harde SHITTTTTTTTTTTTTT......hahahah wij moesten er uiteraard om lachen, hij was ons vergeten. Nou Pat, het is je uiteraard vergeven,  want we zijn al zo blij dat jullie ons wekelijks rijden. Dus de leden op de hoogte stellen dat het “iets” later werd en uiteraard ook de kleine baas van de tegenpartij, bij ons beter bekend als “Kutventje”. Gelukkig kwamen we rond tien over negen aan in Honselersdijk en konden de wedstrijd aanvangen.

Madelein begon de partij, maar was niet zo heel erg in haar “hum”, dat wil zeggen haar pijlen niet. Ze gooide met ups en downs richting de dubbel, maar die dubbel mocht niet baten vandaag. Kutventje deed dat wel, we zijn niet anders gewend natuurlijk, hij heeft niet voor niets die naam :). Jammer Lein, next time pak je hem dubbel en dwars.
Daarna mocht onze “Pilona”, ging echt niet verkeerd, zo na al die maanden mooie pijlen gezien. Pakte zelfs nog een leg af van Straxat, maar helaas ging de laatste naar de overkant, ja het was stil aan onze kant. Jammer Pilona, we waren in ieder blij met je inzet.
Maarten moest en zou uiteraard de derde wedstrijd wel binnenhalen, maar ook hij had last van het “dubbelen”. De heren van Straxat zijn wat dat betreft echt getrainde boys. Damned had zo mooi geweest he Maart.
Lian stond als laatste op het program,  maar was een klein beetje veel nerveus, ja wat wil je ook,  ze kreeg behoorlijke getallen naar haar hoofd geslingerd, maar eerlijk is eerlijk, onze muts bleef bij en had zelfs kan op de dubbel, maar ook bij haar mocht het niet baten.
Nee qua singels, is Straxat echt een beetje Strakzat, petje af - waarschijnlijk zullen we ze volgend seizoen niet meer zien :(

De koppels werden bepaald door onze Pilona en vond dat Lein het beste koppelmaatje voor vandaag was. Nou goede keuze, de eerste wedstrijd was spannend, maar toch voor de tegenstanders en de tweede werd netjes binnengehaald, whoppaaaaaaa niet met een nul richting Zoetermeer.
Het volgende koppel Maarten en Lian hadden duidelijk revange voor de singels in gedachten en dat werkte. Een, twee, drie, dubbele bull en Man teveel had punt twee op het formulier staan.
Dat is het moment dat Shir het zat was op de kruk en was tijd voor Lian om de kruk te warmen. Samen met Maart ging ze de strijd aan, maar helaas, ondanks goed tactisch gegooid, mocht het niet baten.

De biergame moesten en zouden we winnen uiteraard, maar wat we ook deeden, schoppen, slaan, voetreflexen, duwen, trekken, niets, maar dan ook niets weerhield Straxat ervan om de biergame binnen te halen. Eindstand is dan ook 7-2 voor Straxat, die in onze ogen beter verder kunnen gaan als “De Kutventjes”.
Het was echt een hele gezellige avond, leuke tegenstander, gezellig gekeuveld en drankje na gedaan. Klokslag elf stond Pat weer voor de deur!
Hup in de auto en op naar huis. Volgende week mogen we tegen de Four Taps, beloofd ook gezellig te worden en buiten dat zijn we aan elkaar gewaagd, we houden jullie op de hoogte uiteraard.

 

Woensdag 27 november Man teveel! - Badmutsen
Oh shit de belofte is gebroken! De belofte dat het verslag de zelfde week klaar zou  zijn is niet gelukt.
Nou we hebben daar vanaf vandaag een naam voor! We doen het op zijn Shirs ;)
 
Vrouwen zeggen altijd dat ze alles goed kunnen onthouden maar het tegendeel is waar. Ik zou nou echt niet meer weten hoe precies de avond verlopen was dus doe ik er maar wat moois van maken.
Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend. (heet zit zo loon?? )
 
19:45 Vera dartshirt vergeten!!
20:00 verzameld op de Madelievetuin
20:10 ingestapt in SV Taxi Zoetermeer
20:20 Savelsbos onze man te veel opgehaald
20:40 In Den Haag onze jaja Madeleine opgehaald
20:55 Aangekomen in onze thuis basis La louve!
 
21:00 Tegen partij de badmutsen komen binnen
21:03 Ilona belt waar onze PIZZA'S blijven
21:05 Onze drankjes besteld
21:10 Kletsen oude bekende van mevrouw Deelman
21:20 beetje ingooien
21:25 kletsen en tussendoor horen hoe goed eigenlijk de tegenpartij is
21:35 Overleg bij de tegenpartij wie er nou maar eens moet gaan starten
21:40 Eerste partij wordt gegooid Vera gaat knallen maar verliest
22:00 Tweede partij Madeleine gooit lekker en pakt de winst
22:07 Drankje voor de tegenpartij besteld
22:15 Derde partij Ilona gooit goed en pakt nog een punt 
22:30 vierde partij Maarten gooit als een dijker maar helaas
 
22:31 Tussenstand 2-2 ( lekkere hapjes :P )
 
22:35 Koppel 1 Vera en Ilona Gooien maar verliezen net!
22:40 Lekker drankje besteld
22:45 koppel 2 Maarten en Madelein koppelen en winnen
23:00 Koppel 3 Vera en Ilona gooien maar bakken er niks van en verliezen weer
23:10 Drankje van de Badmutsen Proost!!
23:20 koppel 4 Maarten en Lian gooien lekker en pakken nog een punt erbij.
 
23:22 Tussenstand 4-4 jaja toch even wat puntjes binnen gesleept 
23:25 Bier-game spelen we 5 tegen 5
23:30 Gaan gelijk op
23:35 Anita knalt er een 180 in
23:37 Onze kansen slinken
23:40 Vera gooit nog uit wanhoop 120
23:43 verliezen de bier-game
 
23:45 Eindstand 4-5
23:50 Taxi gebeld
23:54 Lekker wat gedronken en gekletst
00:15 Taxi voor de deur en scheurden we naar huis!
 
Dat mag duidelijk zijn een vrouwelijk geheugen komt altijd weer terug!

 

Woensdag 13 november - Man teveel! - Race Team
Man teveel! met hun eigen privé Tax SVZoetermeer

We moesten naar onze thuisbasis: La Louve Den Haag

Even fijn een avondje darten op hoog niveau

Maar tegen wie? dat was nog steeds de grote vraag….

 

Onderweg kwamen we er achter dat we tegen het Raceteam moesten gooien

De meesten van ons reageerden daarop wel erg fel

Het zijn leuke gasten die van het Raeteam

Maar winnen dat willen we natuurlijk wel.

 

Eenmaal aangekomen in La Louve was het kwart voor 9

Het tegenteam was nog niet gearriveerd

We deden dus maar een biertje en 3 colaatjes

Zullen ze nog wel komen of zijn ze gewoon omgekeerd?

 

Maar gelukkig ze kwam binnen lopen

Na het invullen van het papierwerk konden we gaan gooien

Zwaar serieus en zonder streken

Gewoon je best doen en niet meteen gaan lopen klooien!

 

De eerste single was voor Ilona

De wedstrijd is nu echt begonnen!

Die George Jasper was wel erg sterk

En heeft jammer genoeg van de captain gewonnen

 

Als tweede moest onze Man teveel !zijn best doen

De pot was wel spannend hij moest spelen onder grote druk

Het werd een gelijke stand na 2 potjes, op naar de derde

Maarten heeft gewonnen hoor! Maar toch zat ik op het puntje van mijn kruk!

 

Daarna moest ik mijn dart technieken laten zien

Ook bij mij werd het 1-1 spannend hoor!

M’n handen werden natuurlijk weer koud

Maar ik kon het niet laten gebeuren dat ik verloor!

 

Als laatste was het de beurt aan mevrouw Boxem/de Graaf

Zij was zo vreselijk lekker aan het gooien met haar nieuwe pijlen

Natuurlijk heeft ze de tegen partij dat ook duidelijk laten weten

Ze was sterk en heeft dik (met 2-0) gewonnen! dat viel voor Joop niet te omzeilen

 

Het staat nu 3-1 voor Man teveel!

Laten we maar met de tactics beginnen

De eerste daarvan moeten we maar snel vergeten

Shir en ik kwam ver achter in punten en konden hem niet meer winnen L

 

De andere 3 daarentegen verliepen prima

Maarten en Ilona waren bijzonder goed!

Shir en ik hebben de tweede wel gewonnen!

We kunnen het wel ;) als het moet….

 

Ondertussen staat het 6-2


We gaan eens kijken wat we met de biergame gaan doen

Wonderbaarlijk en vol grote vreugd

Kan ik u vertellen dat wij de biergame hebben gewonnen

En dat doet ons allen erg veel deugd!

 

Had ik trouwens al verteld dat Ilona aan de dropshot zat?
Vast om nog meer aan te sterken

Of zodat ze als we zouden winnen

Zij nog beter zou zijn in het Twerken……….

 

Aan het einde nog even een handtekeningetje

Het is gefilmd, we moesten opletten

Want dat wist maarten op mooie wijze

binnen 6 seconden erg fraai op papier te zetten

 

Dus op z’n Maartens gezegd: Hoppa Kie Kee (?)

Nieuw motto? Of blijven we bij deze?:

Gewoon blijven kijken, mikken, prikken en likken

Dat gewoon doen, en dan hebben we niks te vrezen

 

Mooie mooie avond en erg gezellig team!

Met veel gelach en gesnater

Maar ben het rijmen nu ECHT goed zat

Dus ik zeg weer LAATERR
Woensdag 7 november 2013 - Man teveel! - Eén Pot Nat
Lian en ik hadden besloten dat we vandaag vooraf maar eens met een kroketje moesten beginnen, uiteraard sloot Shirley zich ook bij ons aan, maar dan wel voor de welbekende frik.....Lein zit al in Den Haag en kon dit festijn helaas niet meemaken en Maarten had naar eigen zeggen: Was zijn bevoorrading van de maag, al in een vergevorderd stadium van voorbereiding terecht gekomen! Onder het genot van de vette bek, hebben we heerlijk bij gekletst, bakkie koffie na en ineens stond Donald van SV Taxi al voor de deur. Nou die had er zin in, want in no time waren we via Maarten en Lein voor de deur bij La Louve.
Daar aangekomen waren de meiden van Eén Pot Nat al aan het ingooien, gezellig hoor. Uiteraard met zoveel meiden om je heen voelde Maarten zich langzamer zeker verplicht zich af en toe bij Muhsin te begeven onder het mom van, even de voetbal bijhouden :) Ja wat wil je ook, team meiden is leuk, maar twee teams is zelfs voor onze knuffelbeer een beetje teveel van het goede.

De singels gingen redelijk gelijk op. Maarten mocht als eerste aanvangen tegen Mariska. Hij won z’n partij, de eerste leg ging zo snel dat bijna niemand het doorhad. Shirley mocht het opnemen tegen Marianne, de beide dames gingen ervoor, maar helaas voor Shir kon ze de dubbel niet vinden. Lian was gebrand om Brenda van het bord te gooien, maar haar lukte het niet. Lein gooide tegen Chantal, of beter tegen zichzelf, want Lein deed net of Chantal er niet was en won op haar sloffen. Een gelijke stand na de singels 2-2.

De tactics werden bepaald door Shirley, zij wilde graag met Maarten gooien en wilde ook beginnen. Het werd een spannende strijd, maar wisten de partij te winnen. Madelein en Lian waren aan de beurt - dat ging lekker en wonnen ook de parij. Lian en ik  hadden het iets minder makkelijk, maar wisten het op het nippertje toch nog naar zich toe te trekken, wat ook gold voor de laatste tactic van Shir en Maart. Pffff gelukkig alle vier in de pocket, maar we moesten er voor strijden, de één pot natters lieten zich niet kennen.

De biergame!! We gooide geen hoge punten, maar genoeg om elkaar bij te houden. Hier en daar up’s en down’s je kent dat wel. Wij en de dames van de tegenpartij hebben genoeg kansen gehad om de biergame naar zich toe te slepen, maar helaas voor ons wisten de dames van één pot nat het punt te pakken.

Eindstand 6-3 voor ons!!! Lekkah.........nog even lekker nagekletst, ondertussen Donald gebeld, die was lekker druk, dus we moesten even wachten...maar net als de heenweg lekker snel terug, want er stonden nog meer klanten op de wachtlijst. Ja wat wil je ook, als je het beste taxibedrijf van Zoetermeer e.o. Bent. Onder het wachten dacht Shir nog een gelukseuro te horen vallen, Maarten vond hem en Lein zei wat hij er mee moest doen, teamverband of niet :) - Volgende week rondje van Maart hahahah.......anders gaan we wel knuffelen, ben je toch zo gek op!

Was weer een hele gezellige avond, Muhsin bedankt weer voor de aanmoediging en je “ballen”, dames maak er komend weekend een gezellig uitje van in Preston Palace.

Wij zien elkaar woensdag weer tegen Race Team - even wat punten pikken - maar starten met Wentelteefjes van Lian & Shir!!!!!


Woensdag 30 oktober - Thoms Maatjes - Man teveel!
ZOOO beter laat dan nooit zullen we maar zeggen!

Wij hebben op 30 oktober een wedstrijdje gedart tegen een onwijs gezellig team uit Den Haag en wel Thoms Maatjes!

Ik begon met mijn single en dat vond ik eigenlijk wel redelijk gaan, ik bleef meneer Heyboer goed bijhouden (of hij mij :P ).

Ik heb de eerst pot gewonnen, maar de tegenstander kwam goed terug in de tweede ( ik miste te lang mijn dubbel) en won

hem. Toch op een of andere manier voor elkaar gekregen om de 3e pot te winnen Jeej!

 

De tweede single was voor Madeleine en ook al kan mevrouw Thea Smits lekker gooien, zij had geen enkele kans... voordat ik mijn sigaretje op had, stond Madeleine al weer naast me. Ik denkend dat ze der cola komt halen, maar nee ze was al klaar! Terwijl (en dat is gewoon even leuk om te melden) onze Madeleine die middag in haar rechter (gooi) arm een prik had gehad. Lekker bezig hoor J

 

De derde single werd gegooid door onze enige echt, niet te missen, altijd gezellig, nooit saggerijnig, high five-ende maar sowieso lekker gooiende MAARTEN van der Lem… Hij moest gooien tegen mevrouw van Iersel en dat verliep zoal het moest.. hij gooide en gooide en gooide en won haha met 0-2.  

 

Als vierde moest onze Captain herself een single gooien… maar helaas ging dat niet helemaal zoals de planning was… ze gooide super lekker, maar de tegenstander, meneer Luneburg, gooide net even wat makkelijker zijn dubbels uit waar hij zelf ook een beetje van stond te kijken haha Helaas, maar we gaan wel met 1-3 de tactics in!


Als eerste koppel gingen Maarten en ik. Wij moesten tegen meneer Heyboer en Lenenburg en dat verliep een beetje normaal. We stonden lekker te gooien, trippels, of dubbels, puntjes bij houden en bullen
J

Maar die tweede partij was niet zo best… we bleven staan en kwamen dus tegen de twee dames te staan van de tegenpartij. Dat begon redelijk maar uit het niks begonnen de twee dames allleesss te gooien wat ze moesten hebben en meer.. we hadden weinig kans… helaas verloren.

Daarna hadden ze de smaak te pakken en leek alles mogelijk voor ze. De derde en vierde tactics werden gespeeld door Madeleine en Ilona, maf genoeg hebben ze deze alle twee verloren.  De maatjes van Thom waren lekker aan het gooien en hadden dus een inhaalrace.

 

We gingen dus met 4-4 de biergame in… SPANNNNEENNDD!!!! Nou iedereen weet inmiddels hoe goed wij zijn met de dubbel uitgooien…

 

3 keer raden….

 

WE HEBBEN HEM GEWONNEN!!!!

Nou hebben we alleen geeeen idee wie hem heeft uitgegooid haha maar maakt dat daadwerkelijk zoveel uit?? Hahaha

Volgens mij niet… het belangrijkste is dat Die meneer daar met knikkende knieën het allemaal te te te te te te te te te te te teveel vond..  het was weer een leuke avond, leuke tegenstander en ook nog is een toeristische route naar huis…. Hahaha duurde ff maar we zijn uiteindelijk veilig thuisgekomen dankzij taxi SVZoetermeer J

 

Ik zeg weer is; LAATERRSSSWoensdag 23 oktober - Man teveel! - Sjimmie
Vandaag moesten wij thuis spelen tegen de mannen van Sjimmie’s en dat hebben we geweten…

In de basis hadden we vandaag staan: Madeleine, Ilona, Vera en mijzelf, en Maarten voor de kop/bier.

 

Madeleine begon vandaag met haar single.. en dat ging redelijk ze stond met 1-0 voor maar helaas ging de 2e en de 3e pot iet minder. Ze heeft weer haar uiterste best gedaan maar heeft helaas haar single verloren met 1-2.

 

Als tweede was het de beurt aan Vera. Door middel van afleidingsmanoeuvres (door in billen te knijpen van de tegenstander) heeft  ze geprobeerd het tegen team op een dwaal spoor te leiden, maar dat mocht niet baten L ze heef 0-2 verloren.

 

Daarna was het mijn beurt om onze punten telling een beetje op te krikken, maar ook dat is niet gelukt. Volgens mij heb ik nog wel 1 keer gewonnen maar dat is niet genoeg heh…. Verloren met 1-2

 

Als laatste was het de beurt aan Ilona… eerlijk gezegd heb ik geen idee wat zij gegooid heeft…(ik was al lichtelijk geïrriteerd aan het raken)  Het enige wat ik kan herinneren was dat ze met een opgeheven hand op ons af kwam en zei: “jammer” (Even nagevraagd en volgens de Captain had ze 0-2 gegooid)

 

Tactics… en het stond 0-4… beetje minder dus we moesten die eerste winnen!

Het koppel dat begon was Vera en Ilona… volgens mij kwamen in die game ook een paar afleidingspogingen in voor, ze hebben ECHT hun best gedaan maar die mannen van die Sjimmie’s waren gewoon een beetje te sterk…

 

Jammer jammer jammer jammer jammer jammer jammer jammer jammer jammer jammer jammer .

 

Ook bij het tweede koppel (Vera en Maarten) ging het niet zoals het in ons plan stond beschreven en ook zij hebben helaas verloren…

Nou dan zakt de moed wel een beetje in je schoenen hoor als het 0-6 staat…

 

Ook bij Madeleine en mij ging het de eerste tactic niet zo als het hoorde en dus moesten we even aangesproken worden door de captain herself. Zij liet ons aan iemand denken waardoor we onze frustraties nogmeer omhoog haalde en BOOOOSSSS moesten worden hahaha Laten we zeggen dat het nog heeft geholpen ook… want we hebben de tweede tactic gewonnen hahaha

 

YESSS!!! Toch 1 puntje! Dan kon het in iedere geval geen 0-9 worden…

 

Maar het kon nog wel 1-8 worden, en dat werd het ook… de mannen van de tegenpartij hadden zooooveel geluk. Ach Wij hebben het opzich wel leuk gehad… ondanks hun vreemde manier van aanmoedigen, de vreemde manier van betalen, en de vreemde manier van sportiviteit.

 

Dat was hem weer!! Ik zeg laaaaattersssss xx


Vrijdag 11 oktober - Enphi Peenbuikers - Man teveel!
Jaja daar zijn we weer 19:55 uur, wachtend bij Ilona op onze super-de-luxe-taxi-service om de tegenstander maar eens een poepie te laten ruiken. Om 20:00 uur stond onze taxi ons op te wachten en vervolgens reden we naar onze enige man te veel, om daar de rest van het team en cheers op te halen.
 
Eenmaal onderweg was het gekakel los gebarsten en iedereen was heerlijk aan het kletsen. Keurig voor de deur afgezet liepen wij met zijn zevenen naar een kroegje wat net zo groot was als een schoenendoos. Beetje duwen en schuiven en we paste er net in. Hutje op mutje waren we een plekje aan het zoeken, waar we ons even mentaal te konden voorbereiden.
 
Jaja, nu was het aan Maarten om de volgorde te bepalen. Lian 1 Vera 2 Ilona 3 en wat verrassend Maarten 4. Tussen de menigte door worstelde Lian zich naar de dartbaan, om zo met onze tegenstander oog in oog te komen staan. Lian gooide en gooide en kwam 1-0 voor. Na een dappere strijd werd het 1-1. Jammer genoeg kon Lian niet de overwinning pakken. En verloor haar single.
 
Ik-Vera, worstelde net zoals Lian een baan in deze kleine ruimte en behaalde gelukkig de dartbaan, vragend keek ik wie er mocht beginnen.... geen idee en weet het nu al niet meer haha. Eenmaal de eerste pijlen te hebben gegooid ging ik lekker van start. Dit was de eerste wedstrijd in maanden en wist niet wat ik kon verwachten van mij pijlen. Rustig op het gemak gooide ik richting de nul en zonder problemen gooide ik mijn eerste leg uit. Met behulp van Ilona die zich door de menigte heeft geworsteld om mij eens te vertellen wat ik moest gooien.
Ja de 2e leg ging weer als een trein en gooide hem ook meteen uit.
 
1-1
 
Daarna was Ilona aan de beurt. gelukkig scheelde het haar de hele wandeling naar de dartbaan want daar stond ze namelijk al om ons te ondersteunen. Heel eerlijk heb ik geen idee hoe Ilona gegooid heeft, wel weet ik nog dat ik tegen vertelde Dave, onze mannelijke cheer, dat Ilona een lekker pijltje kan gooien. Kijk maar! Volgens mij werd het 1-1 en kon ze helaas de winnende pijl niet vinden.
 
1-2
 
Maarten was met drie stappen in deze schoenendoos zo bij de dartbaan. Hahaha we leken wel een blik sardientjes. Oke weer terug naar de orde van het verslag. Maarten gooien en volgens mij ging het best lekker. Wat ik me nog kan herinneren en gezien heb, we zaten namelijk om het hoekje.... jaja deze doos had een hoekje. Maarten heeft deze single mooi gewonnen!
 
Tussenstand 2-2
 
De koppels werden gemaakt Team L&I en M&V
Maarten mocht beslissen en die wilde graag blijven staan. Laten we eerlijk zijn hij stond best lekker te gooien. We begonnen en het ging gelijk op. Het was een hele spannende partij en de zenuwen sloegen toe. Gelukkig konden wij op het nippertje de overwinning pakken. Omdat het best goed ging bleven we staan en maakte wij er een hele spannende pot van. helaas konden we deze niet behouden en door een prachtige uitgooi van de tegenpartij dubbele bull moesten wij het veld ruimen.
 
Tussenstand 3-3
 
Ilona en Lian gingen klaar staan om met hun koppel game te beginnen. Aan maarten vroeg ik hoe het er voor stond maar hoe groot hij ook is kon hij het moeilijk zien van onze plek.  De eerste partij liep niet zo lekker en was de tegenpartij erg goed. Jammer maar de tegenpartij  kwam op voorsprong. Gelukkig herpakte de DAMES zich in het tweede koppel game en na veel gejuich vernamen wij dat ze lekker stonden te prikken.
Ja dames en heren KIJKEN MIKKEN PRIKKEN staat bij ons hoog in het vaandel! Gelukkig de dames flikte het en pakte gelukkig deze overwinning! Trots Dames!
 
Tussenstand 4-4
 
De spanning was te snijden de zweetdruppeltjes liepen over de gespannen koppies :O Het zal toch niet gebeuren..... Een bekerwedstrijd winnen??
 
Volgens mij mochten wij beginnen en gooide een lekker een pijltje. De tegenpartij had zich goed herpakt en moesten en zouden winnen ze wilde het zo graag het was hun eerste seizoen.!   En ze mogen trots zijn! Ze hebben zonder problemen erg netjes de bier-game uitgegooid. Helaas we wilden zo graag de bier-game hebben dat de onderhandelingen toe geslagen waren. Wij wilden er 8-1 van maken in ruil voor de bier-game...
Deze zware onderhandelingen kwamen vast te zitten en lieten wij het er bij zitten!
 
Eindstand 4-5
 
Conclusie: Hele gezellige avond met aangeschoten Cheers, avond vol onderhandelingen en flirtende ouwe dozen.  Was het een super geslaagde avond en zal ik bij deze de Doos ''oeps'' deur de dicht trekken!
 

 


Woensdag 2 oktober 2013 - Man teveel! - DKE Crazy Darters
We hadden er heel veel zin in. Om klokslag kwart voor acht stond Marcel van SV Taxi voor de deur bij de eerste stop, waar Lian en ik instapten, om vervolgens naar Meerzicht te rijden om daar Maarten en Maaike op te halen. Daarna richting Den Haag om eerst Madeleine op te halen en vervolgens voor La Louve uit te stappen. Wat een weelde is dat, niet klooien voor een parkeerplek en onderweg kan je al lekker kletsen. Lianne was deze dag jarig  en had zoals beloof Bosche Bollen meegenomen, mmmmmm yammie, smikkelen is dat. In La Louve zat Duncan op ons te wachten om ons aan te moedigen. Gezellig.....
De tegenstander was inmiddels ook binnen en hadden ingegooid, dus we konden van start.
 
Singels
Madeleine mocht beginnen en zoals we haar kennen (als ze een lange periode niet heeft gegooid) had de tegenstander weinig te vertellen, whoppa 2-0. Zelf mocht ik als tweede en gooide niet verkeerd, ondanks dat ook ik mijn pijlen onder de stof vandaan moest halen. Bam 2-0
Maarten stond op van de kruk en had  er duidelijk ook zin in, KAM AN - biertje erbij en ook hij won met 2-0
De laatste singel was voor onze jarige in het midden, zij wilde zichzelf duidelijk een cadeau geven en dat  lukte, niet ingepakt, maar super uitgepakt whoop whoop ook 2-0.
Dat was een lekker begin zo na de singels op 4-0 voorsprong staan.

Koppels (tactic)
De duo’s werden door Maaike gevormd en de dames Lein en li mochten de eerste tactic proberen binnen te slepen. Helaas lukt dat net niet, maar een goede partij gegooid. Daarna mochten Maart en ik aan de bak, met name aan de bak,  pffff wat was ik dramatisch, motorisch niet in orde en Maart kon het niet alleen, draaaaammmmmaaaaaa........De tweede partij ging net zo en ook Maarten had het Ilona-virus overgenomen, dan lukt het niet he, wat je ook probeert en graag wilt. Jammer.......nee K*&^T maar goed..... Ineens is het dan 4-3. De  dames moesten een punt pakken om het niet helemaal verloren te laten zijn en dat lukte, top gespeeld dames, elkaar heerlijk aangevuld, daar kan ik nog wat van leren :).

Biergame
De biergame ging ons goed af (lees Madeleine, Lianne en Maarten) ik mocht ook meedoen, maar zwabberde van links naar rechts.....tot het moment ik 85 op het bord zag staan, had heel wat goed te maken voor me team...en WAT....ging voor tripple 15, wat gooi ik, juist een 17, dacht neeeeee, dan maar 18, dubbele bull......YEAHHHHHH het lukte, duurde even voor de rest van het darthok het ook doorhad, maar de biergame was voor ons!!!  6-3 voor Man teveel! Lekker begin van de competitie. Duncan bedankt voor het schrijven!

Marcel stond weer voor de  deur,  dus tijd om te gaan. Het was een gezellig avond - volgende week hebben we bekerweek,  we mogen  op vrijdag de 11e aantreden, mocht je mee willen als supporter dan ben je van harte welkom, neem contact met ons op als je me wilt rijden.

Impressie van de avond: