Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door webmiss.nl
Home.Speelschema.Verslagen 2e helft .Verslagen 1e helft .Ditjes en Da(r)tjes.Man Teveel! 2012-2013.Over mij.Leuke Links.
Man teveel

The Coach besloot in 2011, om maar eens een meidenteam op te starten. In no time vond ze de dames om haar heen, maar al snel bleek dat ook Maarten graag wilde blijven darten. Natuurlijk werd hij zonder discussie toegelaten en zo ontstond dan ook Man teveel!
 

De slogan van deze wintercompetitie is luid en duidelijk Mikken, Prikken en Likken. Wie dat niet begrijpt, zal voor het antwoord maar bij een van de wedstrijden langs moeten komen. Want gezelligheid staat bovenaan bij ons team en we hebben zelfs onze eigen cheers!

 

Kortom hou de site in de gaten voor het reilen en zeilen rondom Man Teveel of kijk op het speelschema waar en wanneer we spelen.
Wil je een keer mee of zelfs meerijden, dan kan dat uiteraard - stuur ons dan een mailtje of neem contact met een van ons op.
 

Groetjes,
 
Vera, Madeleine, Shirley, Lianne, Ilona en onze Man teveel: Maarten.

Statistieken

Alle statistieken zijn van dit seizoen te zien op www.dswn.nl, divisie 4D. DSWN heeft een nieuw systeem en dat werkt geweldig, ook voor de singels etc. Kun je op de site van de bond terecht.
 

Verslagen - 2e helft 2013-2014

Woensdag 19 maart 2014 - Race Team - Man teveel!
De dag van de verkiezingen - op internet las je niets anders, men sprak alleen nog maar over stemmen en zetels, wij waren er klaar mee (en voor), dus het werd tijd om onze eigen campagne online te gooien, want onze partij is de leukste om te zien, onze stemmen hoor je in Timboektoe en zetels hadden we genoeg, dus hop hop even het gezelligste team van de regio promoten en dan klaar voor de strijd tegen Race Team.

Tussen half zes en zes was de dinerclub klaar om de waterfiets/catamaran pikaan te maken, natuurlijk moesten wij bij de plaatselijke Chinese patatboer even uitleggen wat het was en dat duurde even. NEE geen OORLOG - pffff, al met al gelukt. Gezellig op de bank met wijntje, colaatje light, patatjes en de frikandellen, keuvelen, roddelen, lachen en kadootjes uitwisselen. Ja, de dinerclub weet wat “voorspel” is. Om klokslag acht uur stond de “Big Boss” Patje van SV Taxi voor de deur om ons via Maart en Fer naar Scheveningen te brengen.

Ready, Steady, GO!!!
Mijn nicht (die eigenlijk mijn neef was) mocht de avond beginnen. Deed dat vol overgaf, tot het reken momentje, dat ging niet helemaal jopperdepoppop en dat gaat in je hoofd spelen. Helaas rekende de tegenstander wel in 1x goed en wist de wedstrijd te verzilveren......
Lianne (zat niet zo lekker in haar velletje) vond haar weg naar de dartbaan, maar daar was ook alles mee gezegd. Wat ze ook probeerde, het lukte gewoon weg niet. Balen natuurlijk en dat was duidelijk te zien, maar niet lang treuren....wijn of malibu naar binnen en de wereld zag er ineens een stuk vrolijker uit :).
Onze Man teveel! moest en zou het natuurlijk even goed maken, wat zijn twee teamgenoten was aangedaan. Maar het lukte hem niet om de bewuste dubbels, dus de winst te pakken. Grrrrrrr.....paar kleine woordjes kwamen uit het grote mannetje.....snel slokkie bier of vieux dan maar.
Toen was ik(zeidegek) aan de beurt, mocht tegen Joopiepopie yeah!!! We speelde een leuke partij, 1-1, dus bullen. Thank god wist mijn pijl de beslissende dubbel in het bord te vinden. Pffff.....3-1 achter!!!!

Het koppel Maart/Lianne begonnen de wedstrijd...hadden het behoorlijk lastig, want het Race Team stond ze aardig te raken (of floateren) maar goed, raak is raak of je nou mikt of niet. Doorzettingsvermogen, goede communicatie etc. Heeft ze gered. Wat een gave partij!
Maarten is Maarten niet als hij niet even de boel in de war maakt.....hahahha bleven ze staan, gingen ze wisselen..euh...even kijken...ow ze gaan ingooien, tja dan moet het andere koppel hahahhah.....lachen natuurlijk.
Dus ik mocht met mijn “nicht” aan de bak. Ook wij hadden het behoorlijk lastig, maar gelukkig konden we lekker bullen en wisten daar nog net de partij binnen te halen, want de andere getallen, waren niet echt onze vrienden.
De tweede partij ging een stukje minder, dat wil zeggen, waar de tegenstanders dubbels en tripples raakte, ging het bij ons of helemaal mis of 1 pijltje in het bewuste cijfertje.....nee dat werd het dus even niet.
Dan Maart/Shir, ze waren gebrand en dat was duidelijk te merken. Al vrij snel stonden ze achter, maar wisten heel goed terug te komen, dat het uiteindelijk remise werd, ongelofelijk 182 punten aan beide kanten en alles dicht.......Yaaaaaaaa...........Shir zei: kan niet altijd dus ik wil waar voor me geld.........hoppa nog een partijtje dan. (want bij remise moet de partij opnieuw gespeeld worden)
Deze ging het niet echt worden, ons koppeltje had alles in de eerste partij gegeven, jammer jammer jammer, maar gestreden hebben jullie.

De biergame...altijd fijn....hahahhaha....je raad het al....dat ging ‘m niet worden....waarom niet......ja er zat al genoeg drank in, bleek toen we de bon vroegen....................KETJENNNNNGGGGGGGGG.....alsof we de kroeg hadden gekocht.
Maar dat mocht de pret niet drukken, we namen er gewoon nog een, want dan vergeet je dat weer snel. @Maarten - het formulier Klopt inderdaad niet wahahahhaha - goed gezien JONGUH!!!! (we laf you)

Het was wederom een gezellige avond, alleen de discussie over de ijsblokjes, gaat denk ik volgende week nog wel verder :P. Dames en heren, was weer super, tot volgende week, eindelijk weer naar onze Mushin, want de week daarop moeten we weer naar Scheveningen.......
 

 

 

Woensdag 12 maart - Een Pot Nat - Man teveel!

Nou dit wordt me toch een verslag mensen! Haha hou je vast hier komt ie:

 

Wij mochten deze week tegen 1 pot nat spelen, dat is al super gezellig natuurlijk.  Maar wat er deze week bij kwam is dat de captain Brenda, de vrijdag erop jarig was, daar moesten we natuurlijk even wat gezelligs voor regelen heh… dus Ilona en ik hebben haar eigen Pot Nat gemaakt met chocolaatjes erin en een leuk bloempske derbij. En in return had Brenda lekkere soesjes mee genomen :D .

 

Wij kwamen na een tijdje zoeken aan bij Partyclub in Scheveningen, super leuk tentje alleen een beetje krap richting de achterkant (dartbaan), maar ach gezellig als we zijn, gaan we gewoon met z’n alle op 1 vierkante meter zitten ;) “wat willen jullie drinken?”  Maarten, onze bestelman reageerde met : Cola light, cola light, cola light en een cola light alstublieft……………………………….. Madeleine viel bijna van haar kruk af, Haar mond viel open, haar ogen stonden perplex. Een zacht gefluister richting Ilona klonk: “geen bier?” Nee, onze Man teveel! had even een alcoholvrije-avond… jaja het kan!  

 

Als eerste was het de beurt aan onze captain.

En over open monden en ogen die perplex stonden gesproken… hier gebeurde het nogmaals haha

Ik weet niet precies hoe Ilona meestal gereageerd op soesjes, maar op zich mag ze dat wel vaker uitproberen. En ik mag niet schelden, maar %$#@!* wat was ze lekker aan ‘t gooien. De trippels en dubbels vliegen ons om de oren ;)  en dus kwam zij al snel met uitgestoken arm richting ons! Lekkerrrr

 

Als tweede was het beurt aan onze Maarten en ook hij heeft weer geweldig staan te gooien :0 kan niks anders zeggen ook netjes gewonnen.

 

Als derde was Madeleine aan de beurt. Ook zij heeft haar potje goed gespeeld en kon al snel weer gaan zitten haha

 

Daarna was ik aan de beurt en wat dus goed had gedaan voor Ilona (die soesjes) deed het niet echt voor mij… my lord wat heb ik &^% gegooid.  L

 

Tactics: Madeleine en maarten, Ilona en ik

 

De eerste twee tactics zijn gespeeld door Lein en Maart en alle twee hebben ze ‘m gewonnen! Gewoon netjes uitgespeeld.

 

Daarna was het de beurt aan Ilona en mij.  Nou die eerste verliep wel lekker. Ik kon weer een paar trippels vinden en gelukkig kon Ilona de bulls vinden. De tweede ging ook wel lekker alleen was die bull even aan het irriteren ;P door telkens een achterstand in punten te herstellen waren we even bezig. Helaas kon de tegenpartij de bull wel goed vinden. Jammer deze verloren, maar ach.

  

De biergame ging een beetje vreemd….... we waren lekker aan het gooien, totdat de volgorde van gooien niet meer klopte… ruzie, vechten, blauwe ogen, er werd met drank gegooid, barkrukken die tegen de muur werden geslagen, uiteindelijk de hele tent in de fik gestoken… en Maarten pakt 1 pijl en gooit hem gewoon uit……..hahahha YEAAHH!!!

  

Was een leuk avondje met natte potten, mislukte duckfaces, een bekende dj, een 21 jarige stripper (die uiteindelijk niet meer terug is
gekomen
L), soesjes, wc deuren die niet op slot konden en heeeeelee rare gesprekken in de taxi op de terugweg……hahaha

 

Klaar dermee

 

Ik zeg laaaaatterssss xWoensdag 5 maart - Man teveel! - Thom’s Maatjes  

Wauw… nou hier kan ik me niet erg veel meer van herinneren… en nee dat ligt niet aan de hoeveelheid wijn, die ik misschien op had die avond ;) haha
Wat ik wel weet is dat we deze avond GEHEEL COMPLEET WAREN! Jawel jawel :D

 

Laten we even gaan kijken hoe ver ik kom: Wij hadden te gast: Thoms Maatjes...... Goed….uhmm

 

Nou Shirley ging beginnen deze avond…

Die heeft lekker gegooid, maar was denk ik een beetje afgeleid door Mr. J Heyboer, want helaas heeft Shir verloren.

 

Als tweede was Maarten aan de beurt en daar kan je eigenlijk gewoon nooit wat fouts over zeggen hehe… die heeft gewoon z’n dingetje gedaan en heeft zijn potje gewoon netjes gewonnen!

 

Vera wilde daarna wel even laten zien dat ze ook gewoon voor de overwinning komt! En heeft haar single ook gewoon netjes gewonnen! Vreugde dansjes en high fives waren all over the place :D

 

Als laatste was Madeleine aan de beurt en ja wat zal ik daar over zeggen… moet ik daar wel wat over zeggen?  Haha ja dat ging gewoon ouderwets, op z’n Madeleine’s… netjes gewonnen J

 

Nou over de tactics weet ik echt niet zoveel… het eerste koppel heeft in ieder geval verloren L, de tweede wedstrijd gewonnen, de derde en de vierde OOK gewonnen!

Hahaha duss staat het nu 6-2  en kunnen we dus heel relaxed de biergame gaan gooien.

 

Dat ging super… alleen zo jammer dat wij niet op het goede moment kunnen uitgooien hahaha kortom de tege partij was daar erg blij mee en gooide netjes hun dubbel uit.. maar dat kon de pret niet drukken! Want wij waren gewoon al erg happy de peppie.

 

Tussen door hebben we die avond nog een paar kiekjes gemaakt. De o zo beroemde “selfie” is vaak voorbij gekomen haha. Het was erg gezellig we hebben veel gelachen MET ZN ALLLLEE!


Nou dat vind ik wel een mooie om mee af te sluiten… ;)  Ps. MAARTEN  “HARTJE” WE LOVE YOU !!!!!!!!

 

Astalavista baby  laaaaaterssss x

26 februari 2014 - Sjimmie - Man teveel!
Voor we werden opgepikt door Donald van SV Taxi, gingen Shirley, Lian, Maaike en Ilona eerst samen soepie met stokbrood eten, om ondertussen even te trainen op “Ik ben een tata” van de welbekende Joyce. Lach, gieren, brullen als tieners, werd Joyce geïmiteerd. (lees Shir en Loon) - hoe ouder hoe gekker - euh....ja....en daar hebben wij maling aan, zelf stokbroden i.p.v. Soep-stengels kwamen voorbij.  Vooraf had Maarten al hulp gezocht bij Donald, want die zag de bui al hangen in de taxi op weg naar Sjors, het café waar Sjimmie speelt - ook toevallig :).

Aangekomen op het adres van het café, sloeg de twijfel toe, waar waren we in vredesnaam beland, maar gelukkig hadden we Maarten bij ons, dat geeft je toch een veilig gevoel. En met Donald afgesproken, dat als hij rond elf uur nog niets van ons had vernomen, hij alarm moest slaan, want dan ging het vast niet goed.
Dat in deze keet normaliter geen meiden kwamen, was wel duidelijk, ze hadden geen wijn, alleen bier en sterke drank. Ow...ok dan...
En alles mocht; barkrukken omgooien, flesjes over de grond rollen, fietsen, skieen, klaverjassen en heel hard schreeuwen en boeren, alles geen probleem, nou daar zit je dan met je goede gedrag.
Dat we niet zouden winnen, was op de voorhand al wel bekend, maar we hebben de "sjimmies" toch nog 2 punten weten af te pakken. Onze Lein heeft 1 punt gepakt, zij leek wel een attractie - en onze topper liet even blijken dat ook dames die tripples en dubbels raken en het koppel Maarten/Lian liet ook even zien hoe je een tactic kon winnen - whop whop toch nog twee punten.
Want ook de biergame werd ‘m helaas niet - voordeel was dat we die niet hoefde te betalen, want de tegenpartij betaald niets voor de drankjes, nou mooi toch, een keer een voordeeltje na een nadeeltje.

Gezellig................Ontbijtkoek en vla.......doe geen tijger als je poesie bent! Maaike thanks voor je support! En sorry Maart......we zullen het ‘nooit’ meer zingen!!! (of houden wij ons daar toch niet aan - kussssss van jou meiden)

Zo de verslagen zijn weer bijgewerkt, de pen gaat door naar ................................
 

 

19 februari 2014 - Man teveel! - Tref Inn
Eindelijk mochten we weer een thuiswedstrijd, daar heeft als we goed tellen, vijf weken tussen gezeten. Mushin we komen eraan hoor we hebben je gemist en we nemen Pino mee!!! Altijd gezellig.
Bij binnenkomst kregen we een lekker drankje van onze barman, alleen in plaats van suiker kreeg Ilona iets van alcohol in haar koffie en dat proefde ze al bij het lepeltje, druiloor, wat een lol hahah - ook Maarten had het naar z’n zin, maar dat had Hulusi dan weer door, enfin de toon was gezet.

Shirley alias Pino mocht beginnen en stond ze lekker te raken. Vooral die dubbels, whoop whoop een-nul voor Man teveel! Lekkerrrrr, doe nog maar een biertje.
Loon probeerde het ook, maar die zag bij de tegenstander alleen maar tripples, om dan te zeggen dat je lekker hebt gegooid, geloofd natuurlijk niet niemand als je echt keihard eraf geknald wordt.
Dan de beurt aan Lian, die had het wat zwaarder, want ook Patricia wilde persé de partij winnen. Het werd een “bitchfight” waarbij Lian, gelukkig voor ons, de betreffende dubbel als eerste wist te raken, hoppa 2-1 voor ons.
Maarten wilde natuurlijk die derde punt halen, maar dat mocht helaas niet lukken en dat was duidelijk te horen :).

De tactics dan maar, helaas hadden we daar geen geluk of misschien Tref Inn juist veel geluk. Mooie partijen werden het, maar het was op een na het team van Tref Inn die de beslissende pijl gooiden. Wel hele leuke potten, eerlijk is eerlijk - de heren van tref inn gooien aardig.

Ja en je snapt het al, de biergame was ook dit maal niet voor Man teveel! We hebben kansen gehad hoor, maar niet verzilverd. Helaas 6-3 verloren, maar kunnen terugkijken op een hele gezellige avond, Duncan kwam nog ook nog even buurten. Dat het gezellig was, was aan de bon te merken (Kolere *&$^@#&@)  trouwens de dag erna ook, niet alle teamleden hebben de “hele donderdag” mee gekregen, maar we hebben geleerd: ‘s-avonds een vent, ‘s-morgens ook, alleen is dat soms wat lastig om na te komen................. hahahahha...............
 


12 februari 2014 - Crazy Darters - Man teveel!
De eerste helft van de competitie zit er al weer op. Vanavond mochten we weer aantreden tegen Crazy Darters, dus op naar de Kleine Eik. We waren ‘bijna’ compleet, Madelein zat lekker op het water, was aan het cruise’n, heerlijk !!! Ze vond het nodig om ons een foto van de hangmat te zenden, jaloers, wij??? Nee hoor hahaaha....
Dus hop in het busje van SV Zoetermeer en op naar de laan van Eik en Duinen. Daar aangekomen was het behoorlijk druk in het café, waar waren onze tegenstanders??? Ow die zijn altijd heel laat, maar zoek een plekje. Nou dat duurde even, maar we vonden een plek aan de bar en ondertussen kwamen de tegenstanders ook aanwandelen.

De singels waren knap lastig. Wij waren niet zo in onze “hum” en verloren ondanks dat het toch nog spannend werd, drie van de vier singels.
Met de tactic’s maakte we weer aardig wat goed, goede keus van the coach om te wisselen, want we pakte drie van de vier koppels.
Beetje jammer, waren we weer afhankelijk van de biergame, nou ons best maar doen dan. Dat lukte op zich wel, maar die rot dubbel, pfff dat ging ‘m dus niet worden. Damn.....we hadden zo voorgenomen om het in de tweede helft anders te doen, maar helaas....... Ach tegenstanders gingen direct naar huis en er was er een die een borreltje nam, dus goedkoop verliezersrondje.
Snel Donald bellen, we waren er klaar mee en hop hop richting Zoetermeer.

Sponsors

Dit jaar hebben we sponsors weten te vinden voor de competitie, shirts en het vervoer, hoe geweldig is dat!! Wij bedanken alle bedrijven voor het ondersteunen van  Man teveel! Superrrrrrr

Café La Louve