Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door webmiss.nl
Home.Speelschema.Verslagen 2e helft .Verslagen 1e helft .Ditjes en Da(r)tjes.Man Teveel! 2012-2013.Over mij.Leuke Links.
Statistieken

Alle statistieken zijn vanaf 2012 te zien op www.dswn.nl, divisie 4e. DSWN heeft een nieuw systeem en dat werkt geweldig, ook voor de singels etc. Kun je op de site van de bond terecht.
 

Verslagen

Woensdag 6 februari 2013 - Man teveel! - Race team
Eigenlijk stond deze wedstrijd gepland op woensdag 23 januari jl. Maar omdat de meeste van Man teveel! Moesten werken hebben we deze verzet naar de 6e februari.

Werner kwam ons nog even aanmoedigen, altijd leuk wat support natuurlijk en schreef zelfs een paar potjes (nam de stift over van Maarten, mazzelaar ook altijd ;)). Uiteindelijk 6-3 gewonnen, ging met horten en stoten, want echt sterk waren we vanavond niet.

Volgende week de returns!!!!

 

Woensdag 17 januari 2013  - Troca Lady’s - Man teveel!

Bijna leek het erop dat we moesten afblazen, maar we konden toch nog met z’n viertjes richting Den Haag, om de Troca Lady’s te ontmoeten. Even wel het een en ander in afwachting van wat de sneeuw ging doen, want we gaan het uiteraard niet opzoeken. Maar het viel mee, dus hop richting Den Haag. De dames uit Seghwaert moesten verstek laten  gaan, scheelde mij een hoop omrijden, was hun conclusie, ja tuurlijk ;), de Leyens, Meerzicht en ook Lein wilde graag opgepikt worden en natuurlijk zoals een goede Bob doet, had ik weer m’n wagen vol geladen......Op naar de Mient, gelukkig wist onze Lein de weg.

Aangekomen zagen we een parkeerplaats, uiteraard in een eenrichtingstraat, dus maar even omrijden en hopen dat je uiteindelijk de juiste straat kiest. Dat ging goed, maar de enigste parkeerplek die er was, je raad het al, laden en lossen....we besloten het risico te nemen en de eventuele bon samen te delen, kon wel eens een duur avondje worden. Maar toen zagen we een auto verkassen, dus hup sleutels werden bij Maarten in z’n mik gegooid met de mededeling even de auto te verkassen. Dat hij zowat uit z’n broek scheurde, hadden wij geen boodschap aan. Beter dan een bon, Op naar de parkeerautomaat en even onze laatste centjes erin gooien.

Bij binnenkomst zag ik direct een oude bekende, tenminste figuurlijk natuurlijk. De dames leken een beetje op zichzelf, niet ongezellig, begrijp me niet verkeerd, maar zelfs onderling was er weinig contact, nou ja, goed dat kan natuurlijk, we zijn niet allemaal hetzelfde.
We begonnen aan de singels;Maarten, Lianne, Madeleine en me, myself en I. En wonder boven wonder, wonnen alle vier de partij!!!
In de tactics ging het eigenlijk ook behoorlijk goed, 1 partij moesten we afgeven (bullen???) maar dat hadden we beloofd, 1 of 2 puntjes.

Beetje jammer dat Maarten zich niet aan z’n woord wilde houden, door na elke goede pijl tijdens de koppels, zijn maatje een kusje geven, hij past daarvoor, terwijl hij dan toch iedere week, als wij goed gooien, steeds met een ander mag zoenen, welke man wil dat nou niet. Ja inderdaad, Maarten wil dat niet, vreemde vogel toch die Man teveel! Wij waren er klaar voor, maar ok, we doen wel een “bocks” of “box”. Anders gaat ie straks met angst en beven een koppel in.
Uiteindelijk werden het dus 2 puntjes voor de tegenpartij, omdat we het in de biergame lieten liggen met de dubbels, pffff shame shame shame shame......maar goed ook daar raak je aan gewend.

Qua hapjes werden we aardig verwend, kaas met vruchtjes, gehaktballen en kipspiesjes, alleen de ballen lieten we  voor wat ze waard waren. En het rare was, de tegenpartij deed hetzelfde. Oke, lag dus niet aan ons!

Dan komt het moment van afrekenen, nou reken daar op deze avond maar niet teveel op. Ja Man teveel! Tjongejongejonge, hij snapte het even niet (en dat terwijl niemand wilde zoenen, alleen maar betalen). Uiteindelijk na een kwartier opnieuw berekenen en uitleggen wat hij nou moest doen, kwam ook de barman er  aan met een rekenmachine......het was veel te veel volgens hem (sukkel hahah), maar dat kwam, omdat degene die de bon ging betalen, niet vroeg geef maar € 7,50 terug. Efine....nog een keer uitleggen en ja hoor “de mannen” hadden het door ;)

Denk je alles gehad te hebben, wil je de kroeg uit, mocht Maarten niet mee, er was ineens een “chick” (man welteverstaan), die onze Maart graag bij zich wilde houden.......nou Nee hoor, in dit geval niet, wil niet met ons zoenen, maar gaat mooi met ons mee terug.
Kom je bij je auto, ben je helemaal verbaasd dat alleen jou auto dik onder de sneeuw ligt........hele team op de grond van het lachen.......was het mijn auto niet......NEEEEEEEE dan heb je echt niet veel meer nodig.

Kortom het was me een avondje wel en je ziet bij Man teveel! Gaat het om de lol........en we maken nog wel eens wat mee....
Op naar de 23 januari, ow nee de 31e, dan toch maar 6 februari, MAKE UP YOUR MIND, stelletje.....scheveningers ;) en daar kennen we wel een paar van in ons midden, dus wij mogen dat zeggen.

De laatste wedstrijd voor de returns........

 

Woensdag 9 januari 2013- Man teveel! - Shakes & Fridget
Zodra onze reporter weer kan typen, komt dit verslag uiteraard online.
Inmiddels is zij al weer uit het verband en zijn de hechtingen eruit, maar geduld is een schone zaak ;)

 

 

 

 

 

 

Woensdag 19 december 2012 - Crazy Darters - Man teveel!
Goooooooeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeennnnnnn dag. Wij, van ManTeveel, willen iedereen nog even een gelukkig nieuwjaar wensen met heel veel dart plezier :D

Nu terug naar de orde van de dag, het verslag, wat net even iets anders wordt dan normaal (is makkelijker voor mij) haha

GOED:

 

Iedereen was er klaar voor, Man Teveel was geheel compleet en zelfs Mieke onze cheer was mee gegaan naar De kleine eik, waar we werden opgewacht door The Craaaazzyy darters.

Bij binnenkomst was ik al snel afgeleid door het onwijs schattige snurkende hondje, wat kwispelend ons aan zat te kijken hihi, maar goed er moest gedart worden en onze Shirley moest volgens het schema beginnen (toch?). Dit ging eigenlijk heel snel, heel soepel, heel makkelijk, heel relaxed! Shir won met gemak alle twee haar potjes.
Daarna was het de beurt aan Vera (toch?), ook kon zij het spel winnen met 1-2! Nou we gaan lekker toch?
Madeleine was de volgende (toch?) dat was ook allemaal een eitje! Makkelijk, soepel en half dansend kon ook Madeleine de 0-2 overwinning vieren :D
Daarna was het de beurt aan Maarten (TOCH?), want hij was optijd, of had geruild, of was zo ingedeeld, of toch niet???? maar goed.. Maarten heeft jammer genoeg verloren met 2-1 MAAR onze Manteveel heeft wel 180 gegooid!! whooooooeeeehooooeeeiii :D:D topperrrrrr!

Tactics!

Als eerste duo was het de beurt aan Maarten en Vera. Op zich ging het wel lekker alleen de tegenstanders hadden gewoon geluk... helaas hebben zij de eerste en de tweede tactics verloren :( waarschijnlijk kwam dat, omdat Maarten werd afgeleid door de *ahum ahum kuch kuch*  sigaar van de tegenstander......niet getreurd niet getreurd... we gaan gewoon door!
Vraag anders even of dat ene nummer aan mag?? welk nummer?, ja die ene met die tekst dat gaat als uhhmhmhh lala huhuhhhmmm :S
.... 3 mensen op de smartphones zoekende... AVENTURA met OBSESSION  ahha  :S    'Li, ga jij dat even vragen aan de bar of ze die hebben... okeeeeej, en Jawel..! de dames waren blij en hebben ook lekker staan te gooien! Shir en Madeleine hebben easy hun tactics gewonnen en ook Ilona en Madeleine hebben de tegenstanders een poepie laten ruiken, ohnee dat was weer ergens anders ;)

KORTOM! 5-3 de biergame!

ja dat ging niet echt zoals het hoort.... haha verder heb ik geen informatie hier over...........

MAAR: (en jawel daar komt ie weer) dankzij de megahit Obsession, de geweldige mooie grafische kunsten van Vera (tegenstander moet wel gedacht hebben, die is gek), het onwijs schattige hondje van de tegenstanders die volop de aandacht kreeg van ons (maar ook van zijn baasje die het nodig vond om met hem liggend midden op de dartbaan een knuffelsessie te houden), een tegenstander die het wel gaaf leek om op zijn knieën te proberen te kunnen darten (:S), vieze sigaren, heel heel heel veel bitterballen (we hadden honger, nou ja IK) en een nieuw idee gezien te hebben van de tegenstander: elkaar een kus geven als je goed gegooid hebt!

(
Maarten je weet wat je te doen staat in 2013) hebben wij wederom een leuk, gezellige, spannende met cheer overladen dartavond gehad :D

Ik geef de 'pen' door aan de ManTeveel himself: Meneer van der Lem! haha

Ik zeg LAAAAATERSSS

 

 

 

Woensdag 12 december 2012 - Man teveel! - Komt Goed: Echt he!

Het
was weer zover we mochten weer een keer thuis spelen!! Ditmaal tegen komt goed echt hè!

Na heerlijk te hebben gegeten in “In de Loop” met Iloon begonnen we met de wedstrijd.


Shir moest het spits afbijten en helaas, maar wel een beetje eentonig weer verloren net 0-2! Ze vielen voor geen meter!

Dan maar hopen op nummer twee Madeleine! nou die had er zin in en gooide de tegenstander dan ook met 2-0 van het bord, heerlijk 1 punt binnen!

Numero tres Iloon, die ging lekker van start en hield het tempo er lekker in, ook qua scores!!  Zij wist deze dan ook te winnen met jawel 2-0! Lekker!!! 2 punten

Als vierde onze enige echt man Maart, hij heeft in zijn partij laten zien, dat hij onze enigste man in het team mag blijven, want hij win hem ook jawel met 2-0! Dat is 3!!!

 

Tactic tijd!!!!

Madeleine en Shir begonnen en het ging best lekker, maar toen ze eenmaal bij de bullen aankwamen ging het mis ze mochten er niet in dus helaas geen punt erbij!

Misschien Ilona en Maart bij deze partij leek het wel of ze het af hadden gekeken van de vorige partij, want ook deze verloren we op de bullen (wat een rot dingen zijn het toch). De tweede van het koppel ging heel lekker alleen verloren ze ook deze!

Dus stand nog steeds trois points!!

Nou dan Lein en Shir maar weer, het ging weer gelijk op,  (hoe kan dat nou, wij mikken en hun vliegen overal en raken hem wel) dus maar weer bullen en ja hoor Shir aan er eind toch die dubbele gevonden en we hebben weer een puntje! 4

 

Dus stand 4-4 hopen op de laatste, spannend en allebei op een dubbel, wij raken hem niet, hun niet ,wij niet, hun wel!

Jammer maar toch eindstand 5-4 en toch weer 4 puntjes beter dan 0.

 

 

 

Woensdag een-en-twintig november twee-duizend-twaalf - FourTaps vs Man teveel!

 

Hoe precies te beginnen is lastig, wordt waarschijnlijk een heel raar verslag haha

Laten we eerst even melden aan jullie. hoe het bij een paar mensen verliep rond ongeveer half 9 die avond…


Mieke ging mee om ons aan te moedigen en die was rond 7 uur al bij Lianne zodat ze samen op de fiets richting Tapperij Seghwaert  konden. Dus ok, om 5 voor half 9 wilde de dames vertrekken en sprongen op de fiets, 2 tellen later merkte Lianne dat haar achterband geheel plat was, oppompen hielp niet… ILONA PROBLEMEN, WAT NU? Ilona: ’ok, ik bel Vera wel even om te vragen of zij jou kan ophalen.’ Ok. Ok..... Nou zodoende is Mieke op haar fiets naar de Tapperij gegaan en Lianne met Veer…

Nu komt het leukste: Shirley en Ilona, die serieus 5 min van de Tapperij wonen hadden besloten TOCH met elkaar mee te rijden en wel samen op de fiets van Shir…. Hahaha nou, was dus een leuk begin. Nu naar het verslag van de wedstrijd:

 

Singles

Madeleine begon met haar single en dat verliep eigenlijk wel lekker, zij kon het eerste puntje in haar broek stoppen!

De andere 3 verliepen wat minder,  ook al bleven de dames mooi gooien en hebben ze het alle drie nog kunnen rekken tot een 2-1, maar wij hebben een minpuntje en dat is het uitgooien. Vandaar dat we met 3-1 de tactics ingingen.

MAARTEN KOMT BINNEN!!!  ‘wil je meteen beginnen?’  ‘ja hoor’

Dubbel met Madeleine. Dat ging lekkkeeerrrrr. Het duo heeft alle twee hun tactics erg netjes gegooid!

Daarna was het de beurt aan Ilona en Lianne om hun best te gaan doen. Het zag er wel fraai uit, ze beleven mooi bij, alleen dan komt het neer op die BULL! En dat is nooit fijn… wij moesten nog 1 om dicht te gooien en 1 om een hogere puntentelling te hebben. EN WAT DOET ZE!! Ilona gooit in de Bulls-eye :D lekker hoor!

Ilona bleef staan en Lianne werd ingewisseld door Shirley, helaas helaas, deze wedstrijd ging wat minder… maar met 4-4- de biergame in!

 

Die ging ook zo fijn :D, het ging wel mooi gelijk op en het was onze Shirley die de dubbel uitgooide!! Helemaal blij! En dat hebben we ook wel laten weten, wat nou vrouwen kunnen niet darten ;).

 

Wij zaten aan ons welverdiende Cola light (zoals gewoonlijk), bier (zoals gewoonlijk) en de tegenpartij was al naar huis, totdat er opeens een meneer een microfoon pakte en begon te zingen… haha nou wij zijn altijd wel in voor gezelligheid en dus kwam al snel die microfoon onze kant op! Boudewijn de Groot - Avond, Willeke Alberti - Samen zijn, Meatloaf - Paradise on the dashbord light, Tina Turner - Proud Mary haha we hebben ze even een poepie laten ruiken! (oh nee dat was weer ergens anders)

 

Duuss… door middel van rare mannen die roepen dat vrouwen niet kunnen darten, schoenen en broeken die uit moeten, lekken banden, opgepompte banden, cheers, Elvis, Meatloaf, Tina, Willeke, Boudewijn, 2 microfonen en wandeltochten in 2014 hebben wij WEER EEN ONWIJS leuke avond gehad en onze longen uit het lijf gezongen whahahahah......

 

 Ik zeg LATERRSS

 

 

Woensdag 14 november - Man teveel! - Whatever

 

Een vreemde eend!!

Na de overheerlijke poffertjes kunsten van Shirley en Lianne konden wij er weer vol tegen aan.

De tegenpartij kwam binnen en begon meteen lekker in te gooien om klaargestoomd te zijn voor de avond. Wij, die lekker aan het kletsen waren, viel het op dat er een jonge knul een lekker pijltje aan het gooien was..... Mmmmmm dat rook naar meer!? Onze captain liet het haar oog vallen op het dartformulier en zag een naam staan die helemaal niet aanwezig bleek te zijn...... Wat vreemd.... Dit is namelijk niet de gang van zaken. Normaal neem je even contact op, als je een vervanger mee neemt. 'oplichting' of toch niet.....? We kunnen natuurlijk ook even het programma Kassa aanschrijven, maar ach dat is een hoop werk, dus ging onze captain de confrontatie aan. En na een heel lang verhaal van ziekenhuizen, kon niet mee, boodschappen doen en de mededeling dat de jonge knul nog nooit had gedart, gingen wij in beraad!? Aangezien wij zeker de rotste niet zijn, besloten we toch om hem mee te laten spelen. Wel hebben we ze even laten weten, dat ze voortaan maar even moeten bellen, want dit hoort gewoon niet! Sterker nog, volgens de regels mag het niet eens, daar is ook geen discussie over mogelijk ;)

Ilona beet het spits af en kwam tegen, jawel, de vreemde eend te staan. Ze stond een lekker pijltje te gooien, maar onze vreemde eend was net even beter. Ilona werd rooier en rooier en het echte bedrog kwam aan het licht. Deze jonge had nooit gedart??? ##%#%%#%## Pffff hoe kunnen ze dat nou zeggen, moet je kijken wat hij gooit... Maar met opgeheven hoofd verliet zij de baan.

Vera ging klaar staan en stond aardig te gooien, ze kwam al snel 1-0 achter, maar de spirit zat er nog goed in en kwam terug. Het werd 1-1 en met het bullen prikte Vera hem precies waar die hoort te wezen en mocht beginnen. Al snel kwam ze op een dubbel, het werd spannend de tegenpartij kwam dichtbij, maar op het moment dat het moest pakte ze haar dubbel.

Tussenstand 1-1

Shirley mocht gaan knallen en met al die poffertjes in der buik was ze er helemaal klaar voor.

Ze deed haar uiterste best alleen haar tegenstander was net even beter.... Maar het mooie van ons team is, dat we het doen voor ons plezier, dus ook Shirley ging met opgeheven hoofd de baan af.

Lianne was aan de buurt, ook zij nog vol van de poffers, ging in positie staan en liet zich niet kennen op de dartbaan. Ze stond zoals altijd een lekker pijltje te raken. Het werd erg spannend, ze stonden allebei op een dubbel, KOM OP Lianne schreeuwde met zijn allen!!!! En ja hoor ze pakte mooi haar dubbel en maakt het weer spannend voor een Man te veel.

Tussenstand 2-2

Koppels Lianne/Shirley,  Ilona/Vera en Ilona/Maarten

Shirley en Lianne begonnen aan de eerste koppelgame en wat verrassend hadden ze de vreemde eend tegen zich. De meiden deeden hun uiterste best, alleen lukte het niet. Die vreemde eend pakte ze allemaal en langzaam liep de frustratie weer op.

In de tussentijd aan de cheertafel! Onze captain werd steeds minder blij en het fanatisme kwam steeds meer naar boven. Wat een gelul met hij heeft nog nooit gedart.... Kom Veer we pakken ze! ##%##%##

Ilona en Vera gaan koppelen en kwamen al snel achter te staan, want die vreemde eend gooide uiteraard wat trippels. Maar door de tactiek goed toe te passen, kwamen zij mooi terug en gooide hij weinig meer... De vreemde eend verloor wat veertjes en dan zijn ze wat van streek.

Ze maakte het spel mooi af sprongen een gat in de lucht en de tegenpartij, zwom terug naar hun tafeltje.

Tussenstand 3-3

Onze enige echte lekkere Man te veel kwam binnen en ging meteen klaarstaan om te gooien. Maarten en Ilona stonden prachtig te gooien het leken wel jagers die op eendjes aan het mikken waren. En uiteraard waren zei onverwoestbaar werd de tegenpartij teruggedrongen naar de vijver!!

Lianne en Shirley waren aan de beurt, gooide alle charmes in de strijd, alleen waren de eenden aan de sterkere hand, met al hun enthousiasme wilden ze deze overwinning pakken, maar was het ze helaas niet gegund.

Tussenstand 4-4

BIERGAME!!!

We ging klaar staan om deze Biergame te pakken....Maar onze vreemde eend flikte het om te openen met een 180. Nu werd het “Man te veel” teveel en kwam die strijdlust naar boven en begonnen te jagen!!

Met man en macht gingen we ervoor, alleen mocht het niet meer baten.... Die vreemde eend gooide als een gek en moesten wij helaas de BIERGAME afstaan.

Na een leuke spannende wedstrijd en veel gelachen te hebben, hebben we een topwedstrijd gehad.

Helaas mocht het jagen niet werken en besloten we toch maar een brief te schrijven naar KASSA!!!

 

 

Woensdag  7 november - Ellendebende - Man teveel!
 

Alweer een week voorbij, waarbij het halve team ziek was. We zijn tot de conclusie gekomen dat het allemaal de schuld is van onze lieve Jaimy, maar  goed dat hoort erbij. Vera ziek, Shirley ziek, Lianne & Ilona bijna ziek, maar  toch net niet, of ben je dan stiekem toch niet ziek...ach, we hadden al een bus reservespelers in de rij staan, maar waren toch nog compleet.
Met Maarten, Madeleine, Lianne en Ilona op naar café Min 1, waar Ellendebende al op ons zaten te wachten. Een gezellig team, maar je kan er altijd alles van verwachten ;). Bij de ingang zagen we al een Swiffer  staan en dat kon maar één ding betekenen, en ja hoor, Co was ook aanwezig, niet te missen natuurlijk. Even het team begroeten en lekker bijkletsen, later kwamen ook nog de Badmutsen binnenlopen, kortom de chaos was compleet en we konden beginnen.
Maarten ging van start, mocht tegen Theo, die een lekker pijltje stond te raken, maar Maarten kwam terug, maar wist helaas de laatste beslissende leg niet te pakken. Helaas niet likken.

Lianne stond als tweede op de lijst, voelde zich niet helemaal het vrouwtje, had geen poffers gegeten, maar kreeg wel haar welverdiende dropshot, whoppa naar binnen gieten en je voelt je even wat lekkerder. Li mocht tegen “lange John”, maar die kan ook wel lekker gooien, dan maar andere tactiek proberen. “Onder de ballen kietelen”....het hielp even, maar mocht niet baten, helaas pakte John deze partij.
Madeleine mocht tegen Milou, een dame die wel raad weet met de pijltjes. Waar normaal Madeleine oppermachtig is, had ze nu wat moeite. Wist haar punten goed te gooien, maar helaas waren de dubbels van Lein dramatisch. Ze stond 1e op de rankinglijst qua singels in de poule, maar had zelf al voorspeld: Na vanavond niet meer!
Ilona moest de eer proberen te redden, maar moest tegen Nicolette. Ja en beide dames kennen elkaar al ruim 30 jaar, dus voordat er gestart werd even flink kletsen, roddelen en meer van de vrouwendingen, sex, drugs en rock & roll. Zelfs onder de partij. Ja dan ben je niet echt geconcentreerd, de dames gooide beide niet best en de dubbel des te minder, duurde, duurde, duurde, duurde....Theo (schrijver) werd steeds moeier ;) Maar het was uiteindelijk Ilona, die na een gelijke stand van 1-1 de partij naar zich toe wist te trekken.
Ons kijkcijfer Maaike bepaalde de koppels en besloot dat Maarten met Lianne moest beginnen. Het liep niet zoals ze het graag hadden gezien en de tegenpartij wist ze ineens geweldig te  raken en daardoor punten mee te  pakken......damn....lucky bastards.......De tweede partij liep beter, maar ook daar geen mazzel......Zelfs het aanmoedigen (of was het meer afleiden) van Co hielp niet. Nee was niet onze dag.
De dames Madeleine en Ilona dan aan de bak en proberen 2 punten af te pakken. Helaas de eerste ging goed en was voor Man teveel, maar de tweede gooide ze geen drol mee. Kwam door een kijkcijfer, daar moesten we de druk voor opvoeren, een poepie laten ruiken, zat een luggie an.
Ja je moet iets of iemand de schuld geven niet??? Nee liep niet.....dan moet je de biergame maar binnenhalen!
Ellen wilde graag meedoen, dus wij Pino ingezet, hopen dat dat ging helpen. Maar je raadt het al, in de trend van de avond, we gooide geen moer en wisten dus ook de biergame niet binnen te halen, och och och......en dan kwam het ergste nog. Na een 7-2 verlies moet je de bon afrekenen, aangezien we vorige keer de tent al hadden gekocht, hadden we daar dit keer geen zin in. Maar.......dat ging goed, want tijd voor nog een tent heeft Man teveel niet.

Het was een super gezellige avond, een leuke tegenstander, bedankt Maaike en Co voor de aanmoediging, Nicolette: we hebben liever niet dat je de volgende keer over Sex begint, laat dat aan John over, dan is ie van slag. Pino bedankt voor het showen van je XL-frikandel, ja dames en heren wij zijn van alle markten thuis, nooit saai met ons.

Volgende week thuis tegen Whatever!

En Theo heel veel succes morgen, we denken aan je, gaat vast helemaal goed komen en we zien je bij de returns graag bij ons in het café!

 

 

Donderdag 1 november - Vrolijke Vijf - Man teveel!

Het team van Man Teveel had de eerste bekerronde… en wij moesten spelen tegen de grote, enge mannen van De Vrolijke 5 :P

Het team bestond vandaag uit Shirley, Vera, Ilona en Lianne…en zo gingen wij op donderdag 1 november opzoek naar de CopernicusLAAN in Den Haag… nou dat was al een uitdaging opzich… WANT er bestaat ook een CopernicusSTRAAT…. (pff) en natuurlijk hadden we weer te maken met eenrichtingsverkeer wegen…
Maar goed uiteindelijk vonden we het ‘gele’ café: Mikpunt, thuisbasis van De Vrolijke 5.

 

Drankje, sigaretje en Vera begon deze avond. Er was besloten om bij deze wedstrijd best of five te spelen, nou ok. Het werd al 3-0 en dus kon Lian gaan proberen om deze mannen in te maken… helaas het werd 3-1 en dus was het aan The Coach… helaas 3-0… Shir! KOM OP…. Jammer
… 3-0

 

Noooouuuu we gaan lekker. Nu tactics… misschien gaat het dan wat beter. Het eerste team bestond uit Vera en Lianne, dat ging niet echt
zoals ’t hoort… haha verder geen details. Ilona en Shirley gingen wel onwijs lekker! Er kon op een gegeven moment alleen nog gescoord worden

op de 11… en dus ging Ilona er HE-LE-MAAL voor! Met een stuk op 30 pijlen gooide ze er op los en werd het dus: zoek je eigen pijl in het bord.

Later bij de laatste tactics had Lian daar ook last van bij de bull… 34 pijlen, geen 1 in de bull (ahum , pff)

 

Goed, BIERGAME. Die MOETEN we winnen gewoon voor dat ene puntje…  Wij hebben besloten om vanaf 999 naar 0 te gooien en wij kregen een 180 punten voorsprong. Op  zich gooide we wel lekker, toen wij bij de 20 waren, waren de mannen pas bij 200 !

MAAR DAN… moeten we die dubbel nog uitgooien haha. Nou de mannen hadden 4 over en wij 2 kort om hun op de dubbel 2 en bij op de 1.. dan denk je, nou die dubbel 1 hebben we wel goed geoefend ( daar gooi je toch best vaak op uit) maar de mannen waren zo lief om het wat moeilijker voor hun te maken en besloten om hun dubbel 2 proberen uit te gooien vanaf de gooiplek van het bord naast ons haha nou ik denk dat we dat dik 20 min hebben volgehouden (als het niet langer is) en toen werd 1 vrolijke 5 een beetje sacherijnig en vond het wel genoeg (hij moest de volgende dag vroeg op)  Biergame dus ook verloren maar we hebben wel het drankje van hun gekregen :D

 

Dus…

- een 9-0 verlies,

- asbakken die werden verschoond wanneer er 1 sigaret in lag,

- laag getrokken shirtjes om de mannen uit hun concentratie te halen,

- een pijleninvasie,

- een (sportieve) met links gooiende vrolijke 5-er,

- Boze mede darters (we werden beschuldigd dat we heen en weer liepen en dus hun team aan het afleiden waren. :S )

- En vrolijke 5-ers die vanaf een andere gooiplek gooide.

 

Zijn allemaal ingrediënten voor een onwijs leuke gezellige en toch een beetje vreemde avond :D

 

Ik zeg laters x


Woensdag 24 oktober - Man teveel! - Een Pot Nat
 

Op woensdag middag 24 oktober kreeg Ilona een telefoontje van de tegenpartij met het nieuws dat de bestuurder ziek was en zij dus niet naar In de Loop konden komen... Er is dus besloten om het om te draaien. Wij gaan eerst naar hun, en zij de volgende keer naar ons... (joh) dan alsnog: Spannende Avond! Spannende Avond!

Voor het eerst deed Lianne mee met Man Teveel! Op van de zenuwen (viel wel mee hoor) in de auto richting Rijswijk/Den Haag voor een potje darten tegen Een pot nat! Eenmaal de auto mooi (ahum) geparkeerd door The coach herself, waren we na een aantal rare bochten en eenrichtingverkeers weggetjes aangekomen bij Café Tanja.

Shirley had vriendelijk aangeboden om als eerste te beginnen aangezien het voor Lianne nog even nieuw was (en toevallig als eerste was ingedeeld om te spelen). Shirley was lekker op dreef in der singles... en won met 2-1. PLUS jaja de beroemde lolly die de dames van Éen pot nat standaard bij zich hebben :D

Als tweede was Lianne aan de beurt...en dan even tussendoor: Zij had van Walther De Floater zijn gouden tip gekregen om poffertjes te eten... "daar zal je goed van gooien!" vertelde hij. Nou dat heeft Lianne dus ook maar gedaan en dat heeft goed voor haar uitgepakt: 2-0 gewonnen! lekker hoor.

Als derde was Vera aan de beurt, mooie treffers dat zeker maar helaas helaas heeft Veer met 0-2 verloren.

Als vierde moest Madeleine proberen om zo snel mogelijk bij de 0 uit te komen en ook dat heeft zij 2 keer voor elkaar gekregen!

DE SPIRIT ZIT ER IN! Snel maar door dan met de tactics! als eerste duo was het de beurt aan Madeleine en Lianne! Deze hebben zij gewonnen na een paar mooie treffers!

De tweede tactic werd gespeeld door Ilona en Lianne. Ook deze werd door Man Teveel! gewonnen! we zijn op dreeeef!

De derde en vierde tactics werden gespeeld door Vera en Shirley, de dames waren weer lekker luidruchtig zoals het hoort maar jammer genoeg hebben zij alle twee de potjes verloren. 5-3.

De biergame: we begonnen zo lekker, het ging zo goed, ze halen ons in... ohjeej dames gooien!! KAMAAN KIJKEN MIKKEN PRIKKEN (aldus Maarten die samen met Duncan kwam cheeren) maar helaas... we werden een beetje afgeleid door een meneer die dacht dat hij bij elke beurt van ons steeds iets harder moest gaan schreeuwen..... (je moet toch ergens de schuld aangeven :P) de tegenpartij had hun dubbel uit eerder de pakken... en dus netjes eerlijk gewonnen, maar alsnog met 5-4 gewonnen :D kort om wij zijn blij!

 

Dus samengevat (haha handig heh aan het einde van het stuk) : Naast schreeuwende mannen, soms een beetje te harde muziek (iemand die aan de andere kant van de tafel zat kon je niet verstaan) MAAR niet meer ALLEEN nederlands, mannen die zich wilde laten tatoeeren met whitebord marker (>?), de lollys die zijn geëindigd in de asbak en Ilona die zowat over der nek ging na een slokje van Maarten zijn drankje hebben wij een tevreden. leuk en gezellig avondje gehad in Café Tanja, joh het was gewoon allemaal Éen pot nat! :D


Woensdag 17 oktober - Thoms Maatjes - Man teveel!
 

Woensdag 17 oktober op naar de Thoms Inn.

We hadden een nieuwe naam gekregen van de tegenpartij, we werden verwisseld met het team waar ze deze week tegen moeten spelen.haha!

Stipt om 21.00 begonnen we met de partij van Shirley, helaas liep dit weer uit op een verlies voor Shir met 1-2.

Misschien volgende week een keer de winst pakken.

Als tweede Madeleine (de beroemde :-)) zij wist de winst wel naar zich toe te trekken met 2-1.

Onze nieuwe mama Vera heeft haar best gedaan maar haar tegenstandster was net meer in vorm dus het werd 0-2.

Toen was onze cap Iloon  aan de beurt zij wist net als Madeleine de winst te pakken met 2-1.

 

Dus met 2-2 gingen we naar de tactic!

Eerst Madeleine en veer helaas de eerste net niet maar de tweede wisten ze wel te pakken.

Maarten en Shirley  deden het andersom eerste winst en tweede verlies!

Dus weer gelijke  stand 4-4

Het kwam aan op de biergame helaas verloren we deze, ondanks de warmte erg leuke avond gehad met eindstand 5-4

 

 

Woensdag 10 oktober - Man teveel! - Cat Scratch


Dit is de dag dat man te veel voor de tweede keer gaan knallen mag!!!


Deze week zijn we nog niet helemaal compleet want mevrouw Deelman had een feestje van haar moeders verjaardag.Bij deze nog gefeliciteerd!

Maarten heeft de volgorde bepaald en wie mocht er beginnen jaaaa...... Vera die al ruim een half jaar niet had gegooid en zag de bui al hangen want bij het ingooien van de tegenpartij, kwamen mooie cijfers te voorschijn. Maar goed met het volste vertrouwen is Vera aan haar partij begonnen.

Ze gingen gelijk op en waren zeker aan elkaar gewaagd, want Vera stond namelijk nog niet eens zo slecht te gooien! Na hem mooi weg gezet te hebben op tops, en uiteraard gooit ze hem NATUURLIJK :p met haar eerste pijltje uit. Bij de volgende leg begon ze erg goed, mooie scores knalde ze met haar pijlen en binnen no time stond ze op 55.... Met het volste vertrouwen gooit ze een 15 en verrek hij zit. Nou nog twee pijlen over voor tops en met haar tweede pijl knalt ze hem er in!!!! alsof ze nooit anders heeft gedaan!!

Maarten was daarna aan de beurt en die had ook een erg mooie partij. Ze gingen ook mooi gelijk op maar Maarten was net aan de sterkere hand en gooit ook heel netjes zijn dubbel uit. Ook hij gooide alsof hij nooit is weggeweest. Vol goede moed gaat hij zijn tweede partij in en ook deze gaat erg snel. Maarten staat ook erg netjes te gooien en het wordt nog spannend want de tegenpartij komt erg dicht bij. Maar Maarten heeft de spanning in de hand en maakt het 2-0 voor Man te Veel!! Netjes Maarten trots op je! Want dat kijken mikken prikken zijn we echt niet verleerd.

Na deze spannende partij was Madeleine aan de beurt. En ook zij zorgde voor een snelle pot. Madeleine heb ook behoorlijk staan knallen en met een paar mooie scores stond ze erg snel op haar dubbels, die ze met gemak der in prikt. Met bijna drie keer knipperen hadden we de voorsprong te pakken van een 3-0. Onze Shirley is aan de beurt na een warming up ging ze zich klaar maken voor de strijd. Het was erg spannend maar helaas ging de eerste leg naar de tegenpartij. Maar Shirley laat zich niet gek maken en ging met alle energie de tweede leg in. Maar ook in deze strijd was de tegenpartij net even aan betere hand. En zo kwamen in de eerste helft op 4-0. De koppels werden gemaakt en Maarten en Madeleine moesten als eerst gaan knallen in de koppels. Ze stonden erg scherp te gooien en eigenlijk was het een makkie..... De dubbel tripels en enkele gingen er met een vogelvlucht in. Na deze prestatie bleven de tegenstanders staan en waren Shirley en Vera aan de beurt. Ze gingen met vol goeie moed beginnen en waren ze erg lekker op dreef!! Ze stonden de pijltjes lekker te raken en pakte de overwinning. Shirley en Vera moesten blijven staan. Maar deze tegenstanders waar iets sterker. Na een paar mooie pijlen begonnen de dames achter te lopen en kwam de tegenpartij erg goed terug. De dames geven niet op en gaan door tot het bittere eind. Maar helaas.... Na mooi terug te zijn gekomen gaven ze tegen tegenstander een punt. Want ja wij zijn ook de rotste niet :p

Madeleine en Maarten stonden alweer klaar om te gaan vlammen en ja hoor dat deden ze ook! Ze gooide wat ze moesten gooien en weer waren ze in no time bij de bull. Na een paar pijlen gaven ze de tegenpartij het nakijken en kwamen met een tussenstand van 6-2. Maar we hebben geleerd het gaat niet om de punten..... Maar om die laatste de BIERGAME......... Toch maarten???  De BIERGAME ging eigenlijk meteen van start. We waren echt ons best aan het doen maar de scores vielen een beetje tegen..... Maar onze Shirley maakte het helemaal goed, met een prachtige score stonden we voor en konden we die BIERGAME toch nog echt binnen slepen. Nadat Maarten hem mooi had weggezet. Kreeg Madeleine de kans om hem uit te gooien!!!! En natuurlijk deed Madeleine dat. Sterker nog ze had pijlen over. Wat een topper!

 

En zo was de avond ten einde gekomen en ging een Man te Veel met een mooie overwinning van 7-1 naar huis, sterker nog we staan zelfs heeeeeel even op nummer 1 in de competitie.... Zo is dat we het even weten ;)

 

Dames en heer jullie hebben top gespeeld!!

 

 

Woensdag 3 oktober - Tref-Inn4 - Man teveel!

Na ruim 4  maanden was het weer tijd voor het winterseizoen. Iedereen had er weer zin in. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Astrid. Die  kwam niet  zo goed uit de hernia-operatie als verwacht. We wensen haar in ieder geval veel sterkte voor de toekomst en hopen dat ze snel weer haar  normale ding kan doen.  
Deze eerste wedstrijd moesten we  naar  de  Van Zeggelaan, waren we  nog nooit geweest, dus klein beetje zoeken, maar naar parkeerruimte dan naar de  kroeg, maar het was gelukt. Bij binnenkomst werden we luidkeels begroet, door wie......ja er is maar een schreeuwer in Den Haag, mevrouw Co Heemskerk, och och och dat kon wat worden. Mega gek wijf, maar wel in de goede zin van het woord. Zij had overigens geen  parkeerproblemen, haar bezem stond in de hoek.....afine mooie start van het nieuwe seizoen.
 

Hoe precies de singels zijn gegooid, geen idee meer, wordt al wat ouder blijkt........maar  goed van de vier singels hebben we er drie weten te winnen (Madeleine, Vera en Ikzelf) helaas moest Shirley het overlaten, maar die werd dan ook sterk afgeleid door haar tegenstander....zag haar wel zitten bleek achteraf, of Shir daar blij mee was, euh.....nee had liever haar singel gewonnen.
De koppels gingen ons niet zo goed af, hoewel er ook hele goede, maar zeer close partijen bij zaten, moesten we er drie van de vier als verloren beschouwen. Dan maar op naar de  biergame en......whoopa....die was voor Man teveel!  Heerlijk smaakt dat dan.....

Was een supergezellige avond en zeker leuk om tegen zo’n team te starten. Bij de returns zullen we onze thuisbasis waarschuwen........

Op naar 10 oktober, thuiswedstrijd!