Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door webmiss.nl
Home.Speelschema.Verslagen 2e helft .Verslagen 1e helft .Ditjes en Da(r)tjes.Man Teveel! 2012-2013.Over mij.Leuke Links.
Statistieken

Alle statistieken zijn vanaf 2012 te zien op www.dswn.nl, divisie 4e. DSWN heeft een nieuw systeem en dat werkt geweldig, ook voor de singels etc. Kun je op de site van de bond terecht.
 

Verslagen

Woensdag 22 mei 2013 - Race Team - Man teveel!
Alweer de laatste wedstrijd die voor de deur stond. Het is dit seizoen behoorlijk snel voorbij gegaan - maar wat wil je ook anders: Time flies when your are having fun!!!

Op naar Scheveningen - the Switch - helaas ook de laatste wedstrijd niet compleet! Maar wel met vier en dat is altijd prettig.
In de auto zaten naast mezelf - ik was de bob en dat bleek ook nodig na vanavond - Shirley, Lianne en Maarten.
In the Switch aangekomen, was het even zoeken naar de tegenpartij, maar die waren er nog niet. Bleken altijd pas rond negen uur te komen, maakt op zich niet uit natuurlijk, maar altijd prettig als je het weet.
Afin pijltje ingooien en ook Maarten voorzag ons van een drankje, de hele avond trouwens en dat doet hij goed. Het was me een avondje wel, uiteraard weer veel gelachen - want ja wees nou eerlijk - promoveren probeerde we nog wel - maar de tegenpartij maakte ons duidelijk dat we dat bij lange na niet meer gingen redden. Owwwww domper zeg hahahaha duh joh meen je niet?!!! Nou dan gaan we voor een supergezellig avondje en dat is zeker gelukt.
De singels waren niet je van het, de tactics daarentegen liepen wel iets beter, maar ook niet wat we eigenlijk konden. Maar we waren dan ook niet echt supergeconcentreerd!!!  En terecht toch? De wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 5-4  pffff nog mazzel hoor, maar we waren tevreden.
Het was berengezellig en wat een lol hebben we gehad en daar gaat het om toch, zeker de laatste avond.

Via deze weg wil ik als “captain” alle spelers, supporters en alle andere die ons een warm hart toedragen bedanken voor een geweldig seizoen!
Volgend jaar zijn we uiteraard weer van de partij en wie weet hebben we dan ook wel een tweede team in onze kroeg.

Wist je verder dat:
- Maarten volgend jaar in Schotse rok gaat gooien
- Lianne na vanavond liever dropshot heeft dan haar colaatje light
- Shirley het verslag tegen Shakes en Fidget nog  in moet leveren
- Madeleine als feestbeest, sommige kroegen vermijd
- Vera haar eigen dartbos heeft

Kortom mensen het was een superseizoen op naar volgend jaar!!! Maar eerst gaan we “officieel” dit seizoen met z’n allen afsluiten over een weekje of drie!
 

 

Woensdag 16 mei 2013 - Man teveel! - Troca Lady’s
Nee we beginnen een paar dagen eerder…

Het is bij ons gebruikelijk om over de groepswhatsapp te vragen wie er allemaal mee kunnen doen,d e aankomende wedstrijd… en dus ook deze keer. Na werkschema’s na gekeken te hebben en oppassers te hebben geregeld, waren wij met genoeg mensen om woensdag tegen de troca’s te spelen!

Totdat er werd gemeld dat de trocalady’s te weinig spelers hadden, met de vraag of er misschien in plaats van de gebruikelijke woensdag dit keer de donderdag er na gespeeld kon worden… en toen begon de ellende haha

 

Ilona en ik konden spelen, alleen Madeleine, Vera, Shirley en Maarten konden niet…..PANIEK!  Nou hadden we wel het spel kunnen claimen, alleen wij vinden het gewoon leuk om eerlijk te winnen :P En dus opzoek naar inval spelers… Ferry, Mieke en Conrad werden gevraagd en konden alle 3! Genoeg mensen dus, wij kunnen op de donderdag ook wel spelen J

 

Een half uur voor aanvang kregen we een berichtje van onze Man teveel dat hij WEL mee kon spelen, maar Conrad was druk thuis bezig… met iets… ok ok nou prima gaan we wisselen. Maar onze Captain vond het wel leuk voor de invallers Ferry en Mieke om hun gewoon een potje te laten spelen en heeft zich terug getrokken J

 

Dus dat…  nu het verslag:

Ferry begon met de singles… en dat ging wel lekker eigenlijk (140-je) alleen het ging ook wel aardig bij de tegenpartij… jammer genoeg heeft Fer verloren, de Troca dame was even een tikkie sterker/beter of had gewoon geluk ;)…

Maarten was als tweede. En volgens mij ging dat niet echt helemaal zoals hij het zelf wilde… (hij kwam mopperend zijnpijlen uit het bord halen) hij heeft verloren met 1-2.

Mieke ging als derde gooien en ze bleef netjes bij (al een half jaar geen pijl aangeraakt ofzo) alleen ja dan komen die dubbels uit… en dat blijft (nog  steeds) een uitdaging haha helaas helaas heeft zij verloren met 0-2

Ik was als laatste aan de beurt en dat ging een beetje wisselend… dan gooide ik weer 90, dan weer 11…(floaters haha) maar ik was raar genoeg wel snel met mijn dubbels te pakken en heb met 2-0 gewonnen.

 

Tactics:

De eerste 2 spellen werden gegooid door Ferry en Maarten. Konden ze eindelijk weer eens samen gooien!! WHOEHOE! Soms was het wel even kielekiele, maar als je GENOEG voorstaat in punten heb je alle tijd om op je gemakje alles dicht te gooien en dat waren de mannen ook gewoon easy aan het doen in het tweede spel. Ze hebben hun tactics alle twee gewonnen!

De laatste twee gooide Mieke en ik. Konden we ook eindelijk weer eens samen gooien! WHOEHOE! Ging wel lekker, ook al hadden we wel even opstart probleempjes, maar ook gewoon proberen voor te blijven in de punten en te luisteren naar de coach. En dan komt alles wel goed en zo konden wij ook onze tactics winnen!

 

Biergame:

Nou we gingen zo lekker! En we waren best wel snel bij de dubbel… maarja… ik weet niet of ik het nog een keer moet zeggen… ok komt ie: het blijft altijd een uitdaging… haha dus nee weer niet gewonnen hahaha maaaar we hebben in z’n geheel gewonnen met een score van 5-4  JIPPIE!

 

Leuke avond, leuke avond mede dankzij:

-          Barney en van Gerwen die op de achtergrond bezig waren (het spel werd soms ook even gepauzeerd om te kijken en de aandacht van       de supporters moest ook even verdeeld worden haha)

-          Moniek die al de tactics heeft geschreven voor ons haha (we moeten onze gooi arm niet overbelasten haha *engeltjes* )

-          Onze geweldige eigen bediening!

-          En een “ken jij het flessendoppen opraapspel”   ???????

 

Volgende week alweer de laatste wedstrijd…… dus ik gok dat dit mijn laatste verslagje is… denk ik, maar je weet maar nooit ;)

 

LAAATTERSS xxx  ps. Sorry voor de typ of grammatica fouten hahaha (ook van het vorige verslag)

 

Opmerking the Coach: Dames en heer allemaal bedankt voor het schrijven van een verslag, altijd leuk voor iedereen!!!! En Lianne, wat nou grammatica fouten - een LB-tje (lekker belangrijk). Degene die er  commentaar op heeft, moet zich maar aanmelden als vast verslaggever tijdens onze wedstrijden :P

 

 

Woensdag 1 mei 2013 - Man teveel! - Crazy Darters
1e wedstrijd Shirley tegen iemand anders, ze was lekker bezig helaas 2-1 verloren.
Lian is aan de beurt - Helaas 1e verloren, jajajajaja deze heeft zich terug gevochten tot 1-1.
Dubbel 4 kan ze niet wordt door haar geroepen, maar toch gewoon doen!!!!
Hoppa 2-1 gewonnen lekker bezig geweest.
Ilona is begonnen aan haar partij, staat te flammen als vanouds! Kamann loon ff dubbel 2, jammer dubbel 17 bijna.
Helaas verloren.
Maarten begint ongeveer 250 pijlen om de wedstrijd gewoon te winnen, nee niet doen!! 2-1 verloren!
Tac tics 1e nipt verloren en 2e ook, derde lekker gewonnen......
Lekker Lian en Iloon winnen de laatste tactic! Nu biergame 5-3 achter kamann man TEVEEL.
Helaas het lot of de mazzel was aan hun kant!
Verslag Maarten van der Lem, de gozer die 500 pijlen op dubbel miste ;(

Opmerking dames: Maarten bedankt voor je mooie verslag - toch nog gelukt deze competitie, we gaan ervanuit dat je ook de laatste in de reeks gaat doen. En Lianne miste het verhaal van het hondje nog, maar dat terzijde - we all love you!!!!

 

 

Woensdag 24 april 2013 - Komt Goed, Echt He! - Man teveel!
Man teveel werd verwacht in café Maes in Rijswijk… NEE hooo! Stop we moeten daar niet naar toe, het team is van kroeg veranderd… wij gingen dus naar Harvey’s Inn… ook goed.

 

Eenmaal aangekomen in Rijswijk moest er even worden besloten of de parkeerplaats nou gratis was of niet… 10 minuten later stapte Ilona, Maarten en ik binnen bij Harvey’s Inn, waar de oranje stemming er al in zat.

 

Nou moet ik toegeven dat ik niet heel veel heb meegekregen, van hoe iedereen precies gegooid heeft, want na 4 weken elkaar niet zien moest er veel worden bijgepraat haha

 

Maar! Ik heb wel de punten telling nog en gewoon een paar grappige verhaaltjes.. dus het komt wel goed.

 

Madeleine was als eerste aan de beurt. 4 weken heeft ze geen dartpijl aangeraakt, en toch krijgt ze het voor elkaar om heel  soepeltjes te winnen van haar tegenstander!

Als tweede was het de beurt aan Ilona, dat ging even wat minder… maar niet getreurd, want ik voel een comeback aankomen…

Als derde ging Maarten gooien… sorry, geen idee hoe dat ging maar hij heeft wel gewonnen haha!!

Als vierde was het mijn beurt en ook hierbij heb ik geen idee hoe dat verliep haha, volgens mij kon ik hem wel bijhouden alleen die dubbels uitgooien blijven een …uitdaging…

 

Ok ok het staat nu 2-2  alles kan nog!

 

De tactics verliepen eigenlijk wel lekker… nee ik bedoel HEERLIJK!!

Maarten en Madeleine hebben na spannende 2 potjes gewoon keihard 2 keer gewonnen.  

En Ilona en ik (hier komt de comeback) hebben zo lekker staan te gooien dat wij het ook gewoon ff dubbel geflikt hebben haha hoe weten we zelf ook niet meer, het was soms wel even mikken, likken, prikken geblazen en heel veel bulls gooien maar alles is goed gekomen.

En dat betekend dat het 2-6 voor ons is! Whoehoe!  

BIERGAME… 3 keer raden haha heel goed… verloren
L zo jammer maarja  wel met de winst naar huis… of toch niet? misschien willen ze wel erg graag naar een andere poule?? Misschien valt er wel wat te regelen? Zijn wij in ieder geval van ze af! Haha nee helaas wij blijven gewoon netjes en eerlijk spelen *engeltjes*

Als zij dat ook maar blijven doen, en niet heel stiekem hun bon aan ons geven, die 2 keer zoveel hoger was hahaha. Maar gelukkig heeft onze Man teveel erg scherpe ogen ;)

Dat was hem mensen!  Toch nog iets bij elkaar kunnen krijgen :D

Laaaterrsss x

Opmerking: Dat heb je weer mooi verwoord Lianne, alleen een ding:  het  is Mikken, prikken en dan pas likken, weet je  toch????  ;)

 
 

Woensdag 27 maart 2013 - Man teveel! - Four Taps

Het leek erop dat we vanavond moesten afzeggen, we waren Man teweinig! Volgens onze Hulusi - hahaha grappig gevonden.
Leden werken, leden ziek, zwak en misselijk, en dan maar kijken of je mensen toch over kan halen mee te doen.
Gelukkig lukte dat. Wat een avond en dan bedoel ik heel erg gezellig en enorm spannende partijen.
Geloof dat er maar één partij bij zat, die totaal niet spannend was. Want de singels, de tactic’s en zelfs de biergame, ja je leest het goed, de biergame, was enorm spannend. Het leek erop dat niemand wilde winnen vanavond, omdat het beslissende pijltje het bord niet op het juiste getal raakte.
Nee, het was echt de avond van de Oeh’s, Och, Oeps en de Oei’s........wat een spanning en wat een gezellige avond.
Onze speciale dank gaat uit naar Werner en Pino, die ons toch de avond door hebben geholpen, aangemoedigd en geroepen!!!!! Top heren, volgende keer weer????

u bijna een maand rust, dat wil zeggen - onze eerstvolgende partij is op woensdag 24 april a.s. Dan mogen we naar Rijswijk.

Mensen allemaal fijne paasdagen en tot eind april!!!
 

 

Woensdag 20 maart 2013 - Whatever - Man teveel!
Vandaag op naar het Westland waar Whatever onze tegenstander was. Grappig honkje - soort huiskamer - ook midden in een woonwijk. Parkeren was geen probleem, dus hop naar binnen en pijltje gooien.
Helaas was het sfeertje een beetje om te snijden, waarom weet geen hond. Zelf denken we dat het aan de vorige wedstrijd lag, waar we een “discussie” hadden over wel of geen invaller, maar goed daar hoef je geen revanche voor te nemen dachten wij zo. Want normaal gesproken is het gewoon een heel gezellig team. Maar goed kan ook aan ons hebben gelegen, maar we hadden geen goed gevoel erbij. Het waren verder zeker spannende wedstrijden en het geluk was aan de kant van Whatever. We verloren helaas met 8-1 jammer, jammer en Maart was degene die de eer van Man teveel! redden. Toppie Joppie - volgende week tegen Four Taps, altijd gezellig onderling.


 

Woensdag 13 maart 2013 - Man teveel! - Ellendebende

Man te veel verzamelde zich op de thuisbasis!
Heeeeeeeeeeeeel onverwachts dook ik (het verdwaalde kuikentje) op om weer eens ouderwets mee te gaan gooien!!
Iedereen vielen bijna van de kruk ;) Bijna waren we dus compleet, we misten onze enige echt man nog, maar die zou zich later bij ons voegen.
 
We moesten tegen Ellende Bende een erg gezellig team waar we veel lol mee hebben, dat wordt een erg gezellige avond zou je denken!!!
 
Eerlijk gezegd zijn er voor deze avond geen woorden!!
Dus zal ik jullie het besparen en wij zien deze avond als een zwarte bladzijde in onze “dartcarrière”!!
 
Ellende Bende Bedankt voor alle gezelligheid!!! En over de rest zullen we het maar niet hebben!!
 
Moewhhahahahaha!
 
Vera Blom Man te Veel!

Opmerking van the Coach: Gekscherend liepen we te dollen, dat we wel even de stand andersom in gingen vullen............Ellen (naar haar is de bende vernoemd) nam dit een beetje te letterlijk en vulde de winst voor ons in. Hahahhaha.....altijd leuk natuurlijk, maar er staat nu dat er een conflict is, wat natuurlijk niet zo is, maar betekend dat de stand nog moet worden omgedraaid!!!!!
En het vermelden waard is; dat onze Shir een 156 finish miste (gelukkig maar, was verkeerde dubbel) maar......heel knap!!!!!!


 

 

Woensdag 6 maart 2013 - Man teveel! - Een pot Nat
Op heb schema staat dat wij richting Den Haag moeten, om tegen één Pot Nat te darten. Maar, omdat de meiden de vorige keer geen vervoer hadden en wij dus “Toen al” daar naartoe zijn geweest was het Team 1 pot nat nu bij ons!

 

Een even kijken hoe we deze wedstrijd gaan beschrijven….(denk dat het best wel snel gaat)

 

Het team van vandaag bestaat uit Madeleine, Ilona, Maarten en mijzelf…

Ik moest beginnen en eigenlijk verliep dat wel redelijk, gelijk op… toch op een vreemde en leuk manier gooide ik best wel snel mijn dubbel uit, waar ik toch erg van op keek haha maar goed 2-0 gewonnen! Lekkerrrr!

 

De volgende was Madeleine… daar hoef ik al helemaal niet veel over te zeggen, ik weet ook niet wat ik voor de rest erbij moet zetten om het duidelijk te laten weten dat Madeleine gewoon heel makkelijk ook haar 2-0 gooide :D

 

De volgende gooibeurt was weggelegd voor The Coach. Het werd 1-0, maar ook 1-1… kortom het werd nog spannend! De tegenpartij kon de dubbel sneller raken dan onze Ilona. Eindstand: 1-2

 

Maarten was voor de laatste single bestemd en ook daar werd het weer spannend gemaakt… 1-0, 1-1 maaaar onze Man Teveel wist hem goed te raken en dus 2-1!

 

3-1 voor Man Teveel

 

Tactics:

Het eerste duo bestond uit Madeleine en Maarten  1-0

Het tweede duo bestond ook uit Madeleine en Maarten 1-0

Het derde duo bestond uit Ilona en Lianne   1-0

Het vierde duo bestond ook uit Ilona en Lianne   1-0

 

Uhm… ja… de tactics gingen wel goed… ook al was het soms nog wel even spannend, qua punten die bijgehouden moest worden… maar die bull geeft wonderen, veel punten dus haha.... En verder ja, ging het allemaal ze gangetje, lekker gegooid.

 

De biergame! Die hebben wij weer gewonnen! Moet niet veel gekker worden…

 

Wij willen weer de cheers bedanken die er voor ons waren, onze vrienden en familie!  Zonder jullie hadden wij dit nooit voor elkaar gekregen! Heel erg bedankt! Love u all haha

 

De meiden (en ook 1 manteveel, Taxi) waren weer gezellig, we hebben dit keer geen lolly gegooid…? Heb tenminste geen gezien haha

Veel rook pauzes gehad en veel gelachen :D het was gezellig

 

En!

 

Trots op ‘t team WHOEHOE!  

 

Lekker hoor 9-1!

Opmerking van the Coach: Lianne is altijd super geconcentreerd, zo erg zelfs dat ze soms een wedstrijd extra speelt ;) Eindstand 8-1


 

Woensdag 28 februari 2013 - Man teveel! - Thoms Maatjes
En zo is er al weer een week voorbij en mochten we vandaag aantreden tegen Thoms Maatjes. Lekker thuis in de kroeg en dit maal waren ze direct goed gereden. Altijd gezellig - supergezellige mensen, die naar eigen zeggen al 40 jaar met het pijltje de kroegen afgaan en het een heerlijk spelletje vinden, uiteraard onder het genot van een drankje, praatje en humor, want dat hebben Thea, Piet, Marion en Gerard zeker.

Shirley mocht beginnen en was van plan Piet echt van het bord te gooien. Alleen had Piet hetzelfde plan, ze bleven lekker dicht bij elkaar, maar waarschijnlijk door ervaring wist Piet de dubbel te pakken. Jammer Shir, maar ergens ook wel logisch, haar zoon werd vandaag alweer 1 jaar en zij zat natuurlijk met haar hoofd in de taart, organisatie van het feestje van zaterdag en ja dan kan je je niet focussen. Volgende keer weer!
Lianne was aan de beurt en had het best moeilijk tegen Thea. Beide dames gooide niet echt naar behoren, maar dat maakte het juist spannend, de dubbel wilde trouwens niemand, dus dat duurde even, duidelijk aan het gezicht van de schrijver te merken ;) Uiteindelijk pakte Li, na gelijke stand de beslissende leg! Pfff dat scheelde weinig dame. Beide dames hadden last van koude handen.
Madeleine speelde vandaag tegen Marion - ook niet makkelijk vandaag! Lein had wat moeite met de weg naar de 20 - brilletje???? Ow in het dashboardkastje, ja naast de tomtom hahahha - maar goed na ook zei wist na gelijke stand de wedstrijd naar zich toe te halen.

Als laatste mocht the Coach - Captain - herself aantreden. Even alles checken - warme schoenen aan - brilletje op - geen feestje in het hoofd - tomtom in de hand en shotje naar achter gegooid? OK go go go. En dat lukte! Twee legs waren voor Loontjuh (volksmond), maar eerlijk is eerlijk Gerard gooide niet helemaal wat hij normaal doet, maar dat kon haar niets schelen..... ;)

Koppels
Als eerste koppel stond op de kaart Shirley en Madelein......nou zoals de dames er in de singel niet helemaal bij waren, ging het in de tactic vrolijk door..............MAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRR..............de bullen waren bevriend en deze wisten dan ook de overwinning op naam van de dames te schrijven....fantastisch!
Lian en Ilona moesten aan de bak voor de vijfde punt. En dat haalde de dames ook, keurig goed opletten, scores en voor blijven (proberen). Ook deze was spannend, maar geluk aan onze zijde.
Ilona werd ingewisseld voor onze Man teveel! (tja...anders zit hij daar maar op die kruk te lurken aan dat glas)...En ook dat was een goede actie, wederom een geweldig spannende partij, maar de winst werd wederom binnengehaald. Whoep Whoep om in Lian haar woorden te schrijven. ;)
Shir en Lein konden het helaas niet winnen in deze laatste tactic-wedstrijd. Er werd gestreden, geroepen, gepufd, kortom alles uit de kast, maar het mocht niet baten, Thoms Maatjes waren degene die de punt drukte.

En dan de welbekende biergame! Waar het vorige week aan onze zijde viel, sloeg het dit keer helemaal nergens op. En dan lag het echt aan de dubbels en niet aan de scores, want die gooide we zoals altijd.... (45, 26, 43, 11, 75 euh, waar komt die vandaan).
Het was Piet, Thea, Marion en Gerard zeker gegund.....die drank dan....punt hadden we liever zelf gehad.....dan kost het ons ook geen drank...

Al met al weer een bijzonder gezellige avond, met wel een hoop roerigheid in de kroeg zelf. Uiteraard weer bedankt alle cheers (hoewel de dames en heren meer oog voor hun telefoon hadden - nietwaar Thea????) - is het toch altijd leuk als er support is.

Volgende week wederom thuis tegen de dames van Een Pot Nat - beloofd weer een leuk avondje te worden.

 

 

 

Woensdag 21 februari 2013 - Cat Scratch - Man teveel!

Shirley - Madeleine - Ilona - Maarten

Deze helden van Man Teveel moesten deze keer beginnen met hun singles!

Shirley, die als eerst ten aanval ging, heeft het helaas niet gewonnen van de tegenstander.... :( dat was wel een beetje jammer, want ze was weer lekker aan ‘t gooien hoor die Shir!
Als tweede was het de beurt aan Madeleine, die het gewoon op haar manier deed en wij niet eens door hadden dat ze “ff weg was ... haha nee hoor :P we hebben wel gekeken... haha LEKKER gedaan Lein!
Als 3e was het de beurt aan onze Ilona! Dat ging wel lekker! Zo lekker zelfs dat de tegenspeler een beetje "moody" werd.... (later die avond nog een keer, alleen dat lees je straks haha) maar ze heeft gewoon netjes gewonnen! HOPPA!
En als laatste de enige echte Maarten! Die deed ook gewoon wat van hem verwacht werd en gooide zijn beurt gewoon netjes.

Cat Scratch vs Man Teveel! 1-3

Tactics
Het eerste koppel vandaag waren Maarten en Shirley die na een gevecht gewonnen hebben van de tegenpartij.
Het tweede koppel waren Maarten en ik.... de hele partij ging eigenlijk zooo slecht dat we echt zo iets hadden van... dit gaat NERGENS over! Op een hele rare manier hebben we aan het einde genoeg punten gescoord, door alleen maar op de bull te gooien, waardoor we de rest konden dicht gooien... En zoals Ilona zegt: Die partij hadden jullie nooit mogen winnen.... hahaha MAAR dat hebben we toch lekker gedaan! WHOEHOE
Als 3e en 4e was het de beurt aan Lein en Loon... ook een mooi verhaal... ik zat met Shirley in gesprek aan de tafel (die we eigenlijk een beetje gepikt hadden van de tegenpartij... Maar goed), we zaten dus te praten tot Lein en Loon met een high five hand voor ons stonden... Dus Shir en ik kijken elkaar aan van "huh" waarop Lein en Loon zeiden "uhm we hebben gewonnen".......... " IN EEN PAAR MINUTEN!? ".... Bleek dus dat ze bijna alles met een trippel hadden dicht gegooid whaha...... Dus jeeeeej!! Lekker gedaan ladies!
Maar dan komt de laatste tactic... en daar mag ik volgens mij niet over praten van de Captain.... dit ging (haar woorden) NERGENS over hahaha

Cat Scratch vs Man Teveel! 2-6

Biergame!!!
D
it gaan jullie niet geloven..... ik weet niet precies hoelang het geleden is, dat wij een biergame hebben gewonnen maar deze keer is het gelukt!! whoehoe! Haha (eindstand 2-7)

VERDER WIST U DAT:
- We werden be-cheered door een BN-er haha en wel meneer Robert Scholten (note Ilona: hij lijkt trouwens enorm op Roland) haha die later met de

 tegenpartij op de foto moest hihi
- De asbakken weer erg mooi schoon waren!
- Het koud was! En dus onze jassen strategisch werden opgehangen, zodat we lekkere warme jassen hadden toen we klaar waren.
- De tegenstander van Iloon ook erg boos werd toen ZIJN muziek werd afgezet.
- Ilona verwarmde schoenen gaat uitvinden... gewoon omdat het kan... en ze geen koude voeten meer wil hebben!
- Lian op het punt stond om ziek te worden en de avond door is gekomen met  liters redbull (had geen lift nodig, maar vloog naar huis)
- en dat er een raar gesprek tussen de eigenaaren Shir onstond over plassen... iets met of er lekker gezeikt was en of het goed klonk om naar het gezeik   te luisteren.... heel vreemd haha

M
aar goed leuke avond, lekker gegooid, trots op het team :D

Peace out! LATERRSS xx Lian
 

 

 

Woensdag 13 februari 2013 - Man teveel! - Tref Inn 4
Helaas wordt het een kort verslag, omdat we even niet meer wisten wie het nou zou schrijven en sterker nog, na een dag weten we al niet meer wat er gebeurd is tijdens de wedstrijd. We beloven beterschap ;).
 

Op deze wedstrijd moesten we ons even voorbereiden, want met de  komst van Co weet je nooit wat je te wachten staat.
Het werd natuurlijk een uitermate gezellig avondje, in tegendeel wat we op facebook plaatste, maar dat was meer om onze charmante Co-tje te pesten. Helaas hebben we wel verloren, maar eerlijk is eerlijk, Tref Inn 4 hebben twee leuke nieuwe spelers weten te strikken, goed niveautje en ze waren gewoonweg beter.